Πριγκίπισσα Charlotte | Η καλύτερή της φίλη είναι 27 χρόνια μεγαλύτερη

Μπορεί η πριγκίπισσα Charlotte να τα πηγαίνει καλά με τους συμμαθητές της αλλά η καλύτερή της φίλη δεν είναι σε αυτόν τον κύκλο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Charlotte έχει βρει την καλύτερή της φίλη ανάμεσα στα μέλη της οικογένειάς της. Ούτε τα πολλά χρόνια διαφοράς δεν την εμπόδισαν να έχει την πιο καλή σχέση με την ξαδέρφη του πατέρα της. Ο λόγος για την πριγκίπισσα Βεατρίκη. 

Η αγαπημένη ξαδέρφη του πρίγκιπα William και η πριγκίπισσα Charlotte έχουν διαφορά 27 χρόνια αλλά έχουν αναπτύξει μια τρυφερή φιλία. Σύμφωνα με την ειδικό στη γλώσσα του σώματος, Judi James οι δυο τους έχουν δείξει τα συναισθήματα που τρέφουν η μία για την άλλη σε πολλές επίσημες βασιλικές εκδηλώσεις. Μία από αυτές ήταν και ο γάμος της πριγκίπισσας Ευγενίας το 2018. 

Οι στιγμές που η πριγκίπισσα Charlotte έδειξε την αδυναμία της 

Κατά τη διάρκεια του μυστηρίου η πριγκίπισσα Charlotte απαθανατίστηκε να κοιτάζει με θαυμαστό την πριγκίπισσα Βεατρίκη. "Η πόζα όπου η μικρή πριγκίπισσα Charlotte κοιτάει με θαυμασμό της 'θεία Βεατρίκη' στον γάμο της Ευγενίας έδειξε ότι η Βεατρίκη θα μπορούσ ενα είναι η αγαπημένη φίλη της Charlotte από τους royals" είχε δηλώσει στο Express η James. 

Αναφερόμενη στο μνημόσυνο του πρίγκιπα Φίλιππου που έγινε πέρυσι όπου ήταν παρόντες και η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας George, η ίδια υποστήριξε ότι η Charlotte είχε συναισθηματική συμπαράσταση ακόμα και από απόσταση. 

"Υπήρχε ένα ακόμα συναισθηματικό περιστατικό ανάμεσα στις δύο στο μνημόσυνο του Φίλιππου. Η Βεατρίκη κατακλύστηκε από το συναίσθημα κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, κλαίγοντας δυνατά και κρύβοντας μέχρι και το πρόσωπό της σε κάποια φάση πίσω από ένα φυλλάδιο με το ευχολόγιο". 

"Η μικρή Charlotte κοιτούσε προς τα πίσω από την πρώτη σειρά που ήταν με ανησυχία, κάνοντας τη Βεατρίκη να χαρίσει ένα μικρό χαμόγελο και ένα νεύμα ευχαριστίας για να βεβαιώσει στη Charlotte ότι όλα ήταν ΟΚ". 

Έχει ιδιαίτερο δέσιμο και με τη μητέρα  της

Πέρα από αυτό η James τόνισε πως η 8χρονη πριγκίπισσα εκφράζει πάντα "φιλικά σινιάλα" με τη μητέρα της, Kate Middleton.

"Καθώς η Charlotte μεγαλώνει υπάρχουν κάποθα ξεκάθαρα σημάδια όχι απλά μητέρας και κόρης που την ενώνουν με την Kate αλλά και φιλικά σινιάλα, επίσης". 

Διαβάστε Επίσης