Δύσκολες στιγμές για τη Sarah Ferguson | Η απώλεια που καλείται να διαχειριστεί

Το δημόσιο μήνυμα της Δούκισσας του York μόλις έμαθε τα τραγικά νέα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μία δύσκολη στιγμή καλείται να διαχειριστεί η Sarah Ferguson, η οποία λίγους μήνες μετά τη μαστεκτομή που υποβλήθηκε προκειμένου να αντιμετωπίσει τον καρκίνο.

Πιο συγκεκριμένα, η Δούκισσα του York θρηνεί τον θάνατο της πρώην προσωπικής της βοηθού Jenean Chapman, η οποία σκοτώθηκε στο Ντάλας στις αρχές της εβδομάδας. Την Παρασκευή, η Sarah Ferguson δήλωσε ότι "υπέστη ένα μικρό σοκ και ότι λυπήθηκε πάρα πολύ" όταν έμαθε για την τραγωδία.

"Η Jenean Chapman, η οποία εργάστηκε μαζί μου ως προσωπική μου βοηθός πριν από πολλά χρόνια, δολοφονήθηκε στο Ντάλας σε ηλικία μόλις 46 ετών. Ένας ύποπτος βρίσκεται υπό κράτηση", έγραψε η Ferguson στο Instagram. 

Η πρώτη φωτογραφία της ανάρτησης ήταν μια παλιά λήψη των δύο κυριών που επέβαιναν μαζί στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου. Στην επόμενη φωτογραφία, συμπεριέλαβε μια λήψη του θύματος να χαμογελά.

"Η Jenean ήταν πιστή, εργατική, όμορφη, με χιούμορ και η καρδιά μου πονά για την οικογένεια και τους φίλους της", πρόσθεσε η Ferguson για την Chapman. Σημείωσε ότι οι δυο τους μίλησαν μόλις "πριν από μερικούς μήνες" και ότι η πρώην βοηθός της "φαινόταν τόσο ευτυχισμένη".

"Η οικογένειά της συγκεντρώνει χρήματα για να μεταφέρει τη σορό της πίσω στη Νέα Υόρκη και να πληρώσει τα νομικά έξοδα και τα έξοδα κηδείας", συνέχισε η Δούκισσα του York. 

Πριν τελειώσει την ανάρτηση, η Ferguson μοιράστηκε ότι θα "κάνει μια δωρεά και θα υποστηρίξει την οικογένεια με κάθε δυνατό τρόπο" και ότι και άλλοι μπορούν να συνεισφέρουν πηγαίνοντας στον λογαριασμό GoFundMe της Chapman. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα Dallas Morning News, η αστυνομία του Πανεπιστημίου του Τέξας συνέλαβε τον 48χρονο James Patrick, το βράδυ της Τρίτης στο Austin. Τώρα βρίσκεται υπό κράτηση στην κομητεία Travis, όπως ανακοίνωσε το αστυνομικό τμήμα του Dallas.

Διαβάστε Επίσης