Πρίγκιπας Christian της Δανίας | Νέες λεπτομέρειες για το πάρτι ενηλικίωσής του

Ο αγαπημένος εγγονός της βασίλισσας Margrethe γίνεται 18 ετών - Ποιοι royals αναμένεται να δώσουν το "παρών";

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο Οκτώβριος αποτελεί μήνα – ορόσημο σηματοδοτεί ένα μήνα ορόσημο για την πριγκίπισσα Mary και τον πρίγκιπα Frederik της Δανίας.

Το μεγαλύτερο παιδί του ζευγαριού, ο πρίγκιπας Christian, θα γιορτάσει τα 18α γενέθλιά του στις 15 Οκτωβρίου με ένα επίσημο δείπνο στο παλάτι Christiansborg στην Κοπεγχάγη. Στους καλεσμένους θα περιλαμβάνονται μια επιλογή από οργανισμούς νεολαίας της χώρας και ανερχόμενα αστέρια, καθώς και μέλη ξένων βασιλικών οικογενειών.

Οι προσκλήσεις έχουν αποσταλεί από τα βασιλικά ανάκτορα της Δανίας, τα οποία έχουν θέσει το δικό τους dress code. Σε ένα στιγμιότυπο που μοιράστηκε η Gert's Royals στο X, την πλατφόρμα που ήταν γνωστή ως Twitter, η πρόσκληση υπονοεί τιάρες για τις βασιλικές κυρίες που θα παρευρεθούν.

"Galla B (το B σημαίνει Ballgown)/Ενδυμασίες/ Λευκή γραβάτα/ Φορέματα Διακοσμητικά (Honors) και τιάρες μπορούν να φορεθούν", αναφέρεται χαρακτηριστικά δίνοντας μία πιο προσεκτική ματιά 

Η γιαγιά του πρίγκιπα Christian, η βασίλισσα Margrethe, η οποία θα είναι η οικοδέσποινα, και η μητέρα του, η πριγκίπισσα του θρόνου Μαίρη, έχουν πολλά κοσμήματα για να διαλέξουν από τις βασιλικές τους υποχρεώσεις. Ωστόσο, οι αδελφές του Christian, η πριγκίπισσα Isabella, 16 ετών, και η πριγκίπισσα Josephine, 12 ετών, είναι απίθανο να φορέσουν τιάρες μέχρι να φτάσουν στην ηλικία των 18 ετών.

Ο πρίγκιπας διάδοχος Haakon της Νορβηγίας και η 19χρονη κόρη του, πριγκίπισσα Ingrid Alexandra, έχουν ήδη επιβεβαιώσει την παρουσία τους στο επίσημο δείπνο, μαζί με την πριγκίπισσα Victoria της Σουηδίας, τον πρίγκιπα Daniel και την 11χρονη κόρη τους, πριγκίπισσα Estelle.

Άλλοι βασιλείς που θα μπορούσαν να παρευρεθούν στο δείπνο θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν τον βασιλιά Willem Alexander και τη βασίλισσα Μαξίμα, μαζί με τις δύο μεγαλύτερες κόρες τους, την πριγκίπισσα Καταρίνα-Αμαλία, 19 ετών, και την πριγκίπισσα Αλεξία, 18 ετών.

Διαβάστε Επίσης