Πρίγκιπας Christian της Δανίας | Θα κάνει το τηλεοπτικό του ντεμπούτο λίγο πριν τα 18α γενέθλιά του

Σε ποια εκπομπή θα δώσει το "παρών";

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο γιος της πριγκίπισσας Mary και του πρίγκιπα Frederik, πρίγκιπας Christian, πρόκειται να κάνει το τηλεοπτικό του ντεμπούτο λίγο πριν από τα 18α γενέθλιά του.

Το βασιλικό παλάτι της Δανίας μοιράστηκε στον λογαριασμό του στο Instagram αποσπάσματα από την επερχόμενη εκπομπή, που δείχνουν τον πρίγκιπα να στέκεται μπροστά από ένα μικρόφωνο σε ένα στούντιο ηχογράφησης και να δηλώνει ενθουσιασμένος με το τηλεοπτικό του ντεμπούτο. 

Μοιράστηκε επίσης στιγμιότυπα με τον Christian και τον πατέρα του Frederik να κάθονται στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου και μέσα στο Folketing - το Κοινοβούλιο της Δανίας.

Ο πρίγκιπας Christian, ο οποίος θα γιορτάσει τα 18α γενέθλιά του στις 15 Οκτωβρίου, ηχογράφησε ένα ειδικό πρόγραμμα στο οποίο μαθαίνει για τους διάφορους θεσμούς στη Δανία, όπως το Κοινοβούλιο, το Ανώτατο Δικαστήριο, την εκκλησία και τον στρατό. Το πρόγραμμα θα προβληθεί στις 14 Οκτωβρίου στις ψηφιακές πλατφόρμες του DR.

Η βασίλισσα Margrethe θα παραθέσει επίσημο δείπνο για το ορόσημο του εγγονού της Christian στο παλάτι Christiansborg στην Κοπεγχάγη στις 15 Οκτωβρίου. Στους καλεσμένους θα περιλαμβάνονται μια επιλογή από οργανώσεις νεολαίας της χώρας και ανερχόμενα αστέρια, καθώς και μέλη ξένων βασιλικών οικογενειών.

Ο λευκός ενδυματολογικός κώδικας σημαίνει ότι όλες οι βασιλικές κυρίες που θα παρευρεθούν είναι πιθανό να φορούν βραδινά φορέματα και τιάρες. Ορισμένοι ξένοι βασιλείς έχουν επιβεβαιώσει την παρουσία τους στο γκαλά, μεταξύ των οποίων ο πρίγκιπας διάδοχος Haakon της Νορβηγίας και η κόρη του, πριγκίπισσα Ingrid Alexandra, 19 ετών.

Η πριγκίπισσα του Στέμματος της Σουηδίας, ο πρίγκιπας Daniel και η 11χρονη κόρη τους, πριγκίπισσα Estelle, θα είναι επίσης μεταξύ των καλεσμένων.

Διαβάστε Επίσης