Πριγκίπισσα Ευγενία | Η διπλή γιορτή για την οικογένειά της

Τη νέα εβδομάδα θα έχει δύο ξεχωριστούς λόγους για να γιορτάσει η πριγκίπισσα Ευγενία.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Ευγενία θα γιορτάσει στις 12 Οκτωβρίου την 5η επέτειο γάμου της με τον Jack Brooksbank. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2018 στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου κάστρο του Windsor.

Πώς τιμά την επέτειο του γάμου της

Η ευτυχισμένη νύφη επέλεξε μία δημιουργία των Βρετανών σχεδιαστών Peter Pilotto και Christopher de Vos ενώ παρούσα στο μυστήριο ήταν και η γιαγιά της, βασίλισσα Ελισάβετ. Από τη γιαγιά της είχε δανειστεί η πριγκίπισσα Ευγενία την εντυπωσιακή τιάρα που φορούσε εκείνη την ημέρα.

Η πριγκίπισσα συνηθίζει να τιμά την επέτειο του γάμου της ανεβάζοντας φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram τις οποίες συνοδεύει με τρυφερά λόγια για τον σύζυγό της. Σε μία από τις προηγούμενες επετείους μοιράστηκε μια αδημοσίευτη εικόνα στην οποία ο σύζυγός της διακρίνεται να την βοηθάει καθώς εκείνη βγαίνει από το αυτοκίνητο. Πέρυσι, μοιράστηκε και ένα στιγμιότυπο με τον Jack να της δίνει ένα φιλί στην αναχώρηση με την άμαξα μετά τον γάμο τους. 

"Χαρούμενη επέτειο Jack μου. Μετράμε 4 χρόνια και συνεχίζουμε" σημείωσε στη λεζάντα η πριγκίπισσα Ευγενία. 

Η Ευγενία και ο Jack έχουν αποκτήσει κατά τη διάρκεια του γάμου τους δύο παιδιά. Ο August ήρθε στον κόσμο τον Φεβρουάριο του 2021 και ο Ernest τον Μάιο του 2023. 

Ο δεύτερος λόγος που έχει για να γιορτάσει η πριγκίπισσα Ευγενία

Μαζί με την επέτειό της η πριγκίπισσα Ευγενία έχει και έναν ακόμη λόγο να γιορτάσει την ερχόμενη εβδομάδα. Η μητέρα της, Sarah Ferguson έχει στις 15 Οκτωβρίου τα γενέθλιά της. Η δούκισσα της Υόρκης κλείνει τα 64.

Μαμά και κόρη έχουν μία πολύ δυνατή σχέση. "Οι κόρες μου είναι εξαιρετικές μητέρες. Ήταν σπουδαία παιδιά αλλά τώρα είναι εξαιρετικές μητέρες. Και τώρα έχω αυτά τα δύο ξεχωριστά εγγόνια μέσα σε ένα χρόνο" είχε δηλώσει η Sarah Ferguson για τα δύο μεγαλύτερα εγγόνια της.

Η ευτυχισμένη γιαγιά έχει μία ακόμη εγγονή από την πριγκίπισσα Βεατρίκη και τον Edoardo Mapelli Mozzi, την Sienna που έγινε δύο τον περασμένο μήνα. 

Διαβάστε Επίσης