Πρίγκιπας Christian της Δανίας | Οι royal καλεσμένοι που θα δώσουν το "παρών" στο Gala για τα γενέθλιά του

Λίγες ημέρες πριν ο πρίγκιπας της Δανίας γίνει 18 ετών, η λίστα καλεσμένων για τα γενέθλιά του ήρθε στο φως.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βασιλική οικογένεια της Δανίας θα διοργανώσει ένα λαμπερό Gala για τον εορτασμό των 18ων γενεθλίων του πρίγκιπα Christian την Κυριακή 15 Οκτωβρίου.

Η βασίλισσα Margrethe θα αναλάβει χρέη οικοδεσπότη στο επίσημο δείπνο για τον εγγονό της στο παλάτι Christiansborg στην Κοπεγχάγη. Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, οι βασιλείς θα εμφανιστούν στο μπαλκόνι του παλατιού του Φρειδερίκου Η' για να παρακολουθήσουν την αλλαγή της φρουράς. Ορισμένοι καλεσμένοι έχουν ήδη επιβεβαιώσει την παρουσία τους στις εορταστικές εκδηλώσεις του πρίγκιπα Christian, συμπεριλαμβανομένων μελών άλλων βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης 

Τα άμεσα μέλη της οικογένειας του Christian θα παρευρεθούν - οι γονείς του, ο πρίγκιπας Frederik και η πριγκίπισσα Mary, καθώς και τα μικρότερα αδέλφια του, η 16χρονη πριγκίπισσα Isabella και τα 12χρονα δίδυμα, ο πρίγκιπας Vincent και η πριγκίπισσα Josephine.

Ο μικρότερος γιος της βασίλισσας Margrethe, πρίγκιπας Ιωακείμ, και η σύζυγός του, πριγκίπισσα Μαρία, αναμένεται να μεταβούν αεροπορικώς στη Δανία από την Ουάσινγκτον των ΗΠΑ για την περίσταση, μαζί με τα παιδιά τους, τον κόμη Henrik και την κόμισσα Αθηνά. Ο Ιωακείμ έχει επίσης δύο γιους από τον προηγούμενο γάμο του - τον κόμη Nikolai και τον κόμη Felix.

Εν τω μεταξύ, η πριγκίπισσα Victoria και ο πρίγκιπας Daniel της Σουηδίας θα είναι ανάμεσα στους βασιλικούς προσκεκλημένους που θα δώσουν το "παρών", ενώ θα τους συνοδεύει και η 11χρονη κόρη τους, η πριγκίπισσα Estelle. Τη Νορβηγία θα εκπροσωπήσουν ο πρίγκιπας διάδοχος Haakon και η 19χρονη κόρη του, πριγκίπισσα Ingrid Alexandra. Η μελλοντική βασίλισσα του Βελγίου πριγκίπισσα Ελισάβετ, 21 ετών, έχει επίσης επιβεβαιώσει την παρουσία της.

Στους καλεσμένους θα περιλαμβάνονται επίσης μια επιλογή από τις οργανώσεις νεολαίας της χώρας, καθώς και νέοι που έχουν αφήσει το στίγμα τους στον κόσμο του αθλητισμού, των τεχνών και του πολιτισμού.

Δεδομένης της στενής σχέσης της βασιλικής οικογένειας της Δανίας με άλλα ευρωπαϊκά βασιλικά ανάκτορα, άλλοι πιθανοί προσκεκλημένοι θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν τον βασιλιά Villem-Alexander και τη βασίλισσα Maxima, καθώς και τις μεγαλύτερες κόρες τους, την πριγκίπισσα Catharina Amalia και την 18χρονη πριγκίπισσα Alexia. 

Διαβάστε Επίσης