Meghan Markle - Πρίγκιπας Harry | Η απόδρασή τους σε εξωτικό νησί χωρίς τα παιδιά τους

Ένα σύντομο ταξίδι μακριά από τον Archie και τη Lilibet πραγματοποίησαν ο δούκας και η δούκισσα του Sussex.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Σε ένα διάλειμμα από τις οικογενειακές τους υποχρεώσεις και τη ζωή με τα δύο μικρά τους παιδιά, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ταξίδεψαν σε έναν εξωτικό προορισμό προκειμένου να απολαύσουν τον ήλιο και να ζεστάνουν τη διάθεση τους. στο Κανουάν, Ειδικότερα, ο δούκας και η Δούκισσα του Sussex βρίσκονται στο Κανουάν, ένα μικρό νησί πλάτους τριών χιλιομέτρων στην Καραϊβική, για ένα ρομαντικό διάλειμμα χωρίς τα δύο μικρά παιδιά τους. 

Σε μια φωτογραφία που δημοσίευσε η Daily Mail, οι δυο τους εθεάθησαν να φέρονται να φεύγουν από ένα κατάστημα γκουρμέ τροφίμων μέσα στο Sandy Lane Yacht Club and Marina στο Glossy Bay, στη νότια πλευρά του μικροσκοπικού νησιού - γνωστό για το ότι πρόκειται για το μέρος όπου "οι δισεκατομμυριούχοι πηγαίνουν για να ξεφύγουν από τους εκατομμυριούχους".  

Το νησί Κανουάν βρίσκεται στον Άγιο Βικέντιο και τις Γρεναδίνες και αποτελεί "ένας από τους πιο περιζήτητους πολυτελείς προορισμούς στον κόσμο". Διαθέτει πανέμορφες παραλίες με λευκή άμμο και καταγάλανα νερά, ένα γήπεδο γκολφ πρωταθλήματος και μια πολυτελή μαρίνα superyacht. 

Υπάρχουν διάφορες επιλογές για να μείνουν οι βασιλικοί, αλλά η Meghan είναι γνωστή για τη φιλία της με τον Markus Anderson, τον Chief Membership Officer του Soho House, οπότε είναι πιθανόν να διαμένουν το Soho Beach House, το οποίο κοστίζει 1.200 δολάρια- τα μέλη όπως η Meghan πληρώνουν 1.020 δολάρια ανά διανυκτέρευση. 

Το ταξίδι τους έρχεται μετά την πτήση τους στη Νέα Υόρκη για να λάβουν μέρος σε μια σύνοδο κορυφής για την ψυχική ευεξία, που διοργανώθηκε από το ίδρυμά τους Archewell. Πραγματοποιούμενη την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, η Meghan αναφέρθηκε στη δική της εμπειρία ως μητέρα του πρίγκιπα Archie, τεσσάρων ετών, και της πριγκίπισσας Lilibet, δύο ετών, κατά τη διάρκεια της συνομιλίας της με τον Carson Daly.

Διαβάστε Επίσης