Charlotte Casiraghi | Σπάνια δημόσια κοινή εμφάνιση με την μητέρα της, Καρολίνα του Μονακό

Ποιον διάσημο οίκο εμπιστεύτηκαν για τη βραδινή τους εμφάνιση;

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μία σπάνια δημόσια κοινή εμφάνιση πραγματοποίησαν η Charlotte Casiraghi μαζί με την μητέρα της, Καρολίνα του Μονακό. Το βράδυ της Δευτέρας τα δύο μέλη της βασιλικής οικογένεια του Μονακό έδωσαν το "παρών" στο 60ό επετειακό δείπνο της φιλανθρωπικής οργάνωσης AMADE.

Με βασικό μήνυμα της εκδήλωσης της ενίσχυσης της προστασίας των παιδιών ανά τον κόσμο, το φιλανθρωπικό Gala πραγματοποιήθηκε στην Opera Garnier του Monte Carlo, και ανάμεσα στους καλεσμένους συγκαταλέγονταν και διάσημοι Γάλλοι, όπως η ηθοποιός Carole Bouquet. 

Charlotte Casiraghi | Σπάνια δημόσια κοινή εμφάνιση με την μητέρα της, Καρολίνα του Μονακό

Από τη μητέρα της, πριγκίπισσα Καρολίνα του Ανόβερο, έχει κληρονομήσει την αγάπη της για τη Chanel η Charlotte Casiraghi. Μάλιστα, ως ambassador του γαλλικού οίκου, με τον οποίο η μητέρα της είχε πάντα στενούς δεσμούς μέσω της φιλίας της με τον Karl Lagerfeld, η Casiraghi εμφανίζεται διαρκώς φορώντας δημιουργίες του. 

Charlotte Carolina

Κάτι ανάλογο συνέβη και το βράδυ της Δευτέρας με την εγγονή της Grace Kelly να επιλέγει ένα μάξι φόρεμα Chanel από τη συλλογή άνοιξη-καλοκαίρι 2023, σε λευκό και μαύρο με λουλούδια και μικρό άνοιγμα στο στήθος, το οποίο σέταρε με μία μαύρη τσάντα του διάσημοι οίκου και μπορντό σκουλαρίκια. Τον εμβληματικό οίκο προτίμησε και η μητέρα της, Καρολίνα, με ένα vintage φόρεμα από την Fall / Winter συλλογή του 2015. 

Διαβάστε Επίσης