Βασίλισσα Καμίλα | Ο ρόλος της γιαγιάς και η σχέση με τα εγγόνια της σήμερα

Η αποκάλυψη για τη συμπεριφορά που κρατά η σύζυγός του βασιλιά Καρόλου σε έναν από τους πιο τρυφερούς ρόλους της ζωής της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Sara Parker Bowles, πρώην νύφη της βασίλισσας Καμίλα, μίλησε για το πώς είναι νέα βασίλισσα της Αγγλίας ως γιαγιά, επαινώντας την για το γεγονός ότι είναι "πολύ πρακτική και στοργική".

Η Καμίλα είναι η γιαγιά των δύο παιδιών της Sara με τον πρώην σύζυγό της, Tom Parker Bowles: της 16χρονης Lola και του 13χρονου Freddy. "Είναι μια πολύ καλή γιαγιά, πολύ πρακτική και ποτέ δεν ήταν παρά καλή μαζί μου", δήλωσε η Sara στη Daily Mail. "Αν ο Tom και εγώ τσακωνόμαστε, αυτό παραμένει αποκλειστικά ανάμεσά μας. Η μακροχρόνια σχέση ανάμεσα σε εκείνη και τα εγγόνια της είναι το σημαντικότερο και αυτό δεν έχει αλλάξει στιγμή".

Το διαζύγιο της συντάκτριας μόδας Sara και του Food Specialist Journalist, Tom οριστικοποιήθηκε το 2022 μετά από τέσσερα χρόνια χωρισμού. Μέχρι πέρυσι, τα παιδιά τους Lola και Freddy δεν είχαν ιδέα ότι η γιαγιά τους, την οποία αποκαλούν χαϊδευτικά "Gaga", θα ήταν Queen.

"Είναι σίγουρα σουρεαλιστικό το γεγονός ότι είναι πλέον βασίλισσα", δήλωσε η Sara. "Κάνει τα πράγματα διαφορετικά. Θα είναι κάτι δύσκολο για εμάς να το διαχειριστούμε. Πιθανότατα βοηθάει το γεγονός ότι τα παιδιά μας είναι στην ηλικία που είναι και δεν τα νοιάζει. Αυτό είναι αναζωογονητικό και αυτή η οπτική σε βοηθάει να κρατήσεις τα πράγματα σε μία ισορροπία".

Η Καμίλα είναι επίσης περήφανη γιαγιά των τριών παιδιών της κόρης της Laura Lopes: Eliza, που γεννήθηκε το 2008, και τα δίδυμα Gus και Louis, που ήρθαν το 2009. Η Eliza ήταν αξιομνημόνευτα παράνυμφος στο γάμο του πρίγκιπα William και της Kate το 2011.

Τα πέντε εγγόνια της βασίλισσας, τα οποία έχουν κρατηθεί σε μεγάλο βαθμό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, συμμετείχαν στους εορτασμούς για τη στέψη νωρίτερα τον Μάιο, λαμβάνοντας μέρος στη λειτουργία στο Αβαείο του Ουέστμινστερ παραμένοντας περήφανα στο μπαλκόνι του παλατιού του Μπάκιγχαμ μαζί με τον Κάρολο και την Καμίλα.