Πριγκίπισσα Ευγενία | Επιστροφή στη δουλειά μετά τη γέννηση του μικρού Ernest

Η κόρη της Sarah Ferguson και του πρίγκιπα Andrew επέστρεψε στα καθήκοντά της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η 18η Οκτωβρίου σηματοδότησε μια συναρπαστική ημέρα για την πριγκίπισσα Ευγενία, καθώς η νεαρή Royal επέστρεψε στη δουλειά. Η 33χρονη βασίλισσα εμφανίστηκε σε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα με τη συνιδρύτριά της The Anti-Slavery Collective, Julia de Boinville, για να αποκαλύψει γιατί οι ακροατές πρέπει να συντονιστούν στη δεύτερη σεζόν του Floodlight.

Η πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Theresa May είναι η πρώτη καλεσμένη της νέας σειράς, μιλώντας στην Ευγενία και τη Julia για τον ζωτικό της ρόλο στην ψήφιση του νόμου για τη σύγχρονη δουλεία το 2015. Οι φίλες του σχολείου συνίδρυσαν το The Anti-Slavery Collective το 2017 και πέρυσι ξεκίνησαν τη δική τους εκπομπή podcast.

Η Ευγενία δήλωσε: "Η Ευγενία είναι η μόνη που μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο: "Σε δέκα επεισόδια, η Julia και εγώ είχαμε την τύχη να μιλήσουμε με μερικούς απίστευτους ανθρώπους που αγωνίζονται για τον τερματισμό της σύγχρονης δουλείας σε όλες τις μορφές της. Οι ακροατές θα μάθουν πώς αυτό είναι σε μεγάλο βαθμό ένα κρυφό έγκλημα- και αγγίζει όλους τους τομείς της κοινωνίας. Μαζί, μπορούμε να κάνουμε κάτι γι' αυτό. Ελάτε μαζί μας καθώς φέρνουμε κοντά τους φορείς αλλαγής και αυξάνουμε την ευαισθητοποίηση στον αγώνα κατά της σύγχρονης δουλείας".

Η Julia πρόσθεσε: "Είμαστε ενθουσιασμένες που μοιραζόμαστε τη δεύτερη σειρά του Floodlight με τους ακροατές. Είμαστε ξετρελαμένες με το έργο που έχουν κάνει οι καλεσμένοι μας για την καταπολέμηση αυτής της παγκόσμιας επιδημίας και όλα τα επεισόδια τους έχουν φανταστικά συμπεράσματα από τα οποία μπορούμε όλοι να μάθουμε".

Η έναρξη της δεύτερης σεζόν συνέπεσε με την Ημέρα κατά της Δουλείας στις 18 Οκτωβρίου. Καλεσμένοι στη σειρά θα είναι επίσης ο Zach Filkins των OneRepublic και η Rose Hudson-Wilkin - η πρώτη μαύρη γυναίκα που έγινε επίσκοπος της Εκκλησίας της Αγγλίας - η οποία ηγήθηκε της προσευχής στον βασιλικό γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle.

Διαβάστε Επίσης