Καμίλα | Με μία εντυπωσιακή τιάρα της εκλιπούσας βασίλισσας Ελισάβετ σε βραδινή εκδήλωση

Η σύζυγός του βασιλιά Καρόλου απέτισε φόρο τιμής στην αγαπημένη βασίλισσα της Αγγλίας επιλέγοντας ενα λαμπερό αξεσουάρ.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο βασιλιάς Κάρολος και η σύζυγός του, βασίλισσα Καμίλα έδωσαν το "παρών" σε μία πραγματικά λαμπερή δεξίωση και δείπνο που διοργανώθηκε στο Mansion House προς τιμήν της στέψης τους. 

Η Καμίλα κατάφερε να εντυπωσιάσει με τη λαμπερή εμφάνισή της επιλέγοντας ένα μαύρο βραδινό φόρεμα με μικρές ασημένιες κεντημένες δημιουργίες του Bruce Oldfield για να συνοδεύσει τον σύζυγό της στην εκδήλωση. Το στοιχείο, όμως, εκείνο που κατάφερε να κλέψει την παράσταση δεν ήταν άλλο από τα κοσμήματα και την τιάρα της, αυστηρά επιλεγμένα προκειμένου να αποτίσει φόρο τιμής στην εκλιπούσα βασίλισσα Ελισάβετ

Καμίλα | Με μία εντυπωσιακή τιάρα της εκλιπούσας βασίλισσας Ελισάβετ σε βραδινή εκδήλωση

Μία τιάρα που ανήκε στην προσωπική συλλογή της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ Β' και πλούσια ιστορία. Πρόκειται για την διαμαντένια τιάρα των κοριτσιών της Μεγάλης Βρετανίας και της Βόρειας Ιρλανδίας, μαζί με ένα διαμαντένιο κολιέ και σκουλαρίκια που ανήκαν επίσης στην αείμνηστη μονάρχη.

Επιτομή της κλασικής ομορφιάς, τα ξανθά μαλλιά της βασίλισσας ήταν χτενισμένα στο συνηθισμένο στυλ, ενώ η Καμίλα τόνιζε τα χαρακτηριστικά της με ένα φωτεινό foundation, ρόδινο ρουζ και απαλό ροζ κραγιόν. 

Βασίλισσα Καμίλα

Το δείπνο πραγματοποιήθηκε για να αναγνωριστεί το έργο των αστικών ιδρυμάτων του City of London και των Livery Companies - των αρχαίων και σύγχρονων εμπορικών συντεχνιών της πόλης. Η συγκινητική αυτή περίσταση είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη του βασιλιά Καρόλου στο City of London από τότε που έγινε ο νέος μονάρχης. Η βασίλισσα Καμίλα είναι πιστή στην κομμώτρια της στο Λονδίνο Jo Hansford, η οποία είναι ο εγκέφαλος πίσω από τις βουτυρόξανθες ανταύγειες και τις αφράτες στρωτές μπούκλες της βασίλισσας εδώ και σχεδόν τέσσερις δεκαετίες.

Η Jo, η οποία εκπαιδεύτηκε στη φημισμένη ακαδημία Vidal Sassoon, έχει διαμορφώσει τα μαλλιά της Καμίλα για πολλά από τα πιο σημαντικά γεγονότα στη ζωή της - συμπεριλαμβανομένου του γάμου της με τον βασιλιά Κάρολο και της στιγμής που η Καμίλα στέφθηκε βασίλισσα κατά τη στέψη τον Μάιο του τρέχοντος έτους.

Διαβάστε Επίσης