Βασιλιάς Κάρολος | Το παράπονό του για την τελετή στέψης προς τιμή του

Μπορεί η προετοιμασία για τον εντυπωσιακό εορτασμό να ξεκίνησε μήνες πριν, όμως, υπήρχε κάτι που δεν άρεσε στον βασιλιά Κάρολο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί η τελετή στέψης και το εντυπωσιακό πάρτι να έγιναν προς τιμήν του, όμως, ο βασιλιάς Κάρολος φαίνεται ότι έχει ένα μικρό παράπονο σχετικά με τις δύο τελετές που πραγματοποιήθηκαν.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο βασιλιάς Κάρολος, η βασίλισσα Καμίλα και η πριγκίπισσα Άννα παρέθεσαν δεξίωση στο παλάτι του Μπάκιγχαμ για όσους συμμετέχουν στον σχεδιασμό της κηδείας της βασίλισσας Ελισάβετ τον Σεπτέμβριο του 2022 και της στέψης τον Μάιο του 2023. Υποδέχθηκαν όλους, από βασιλικούς φωτογράφους και μουσικοσυνθέτες μέχρι κυβερνητικούς αξιωματούχους και εθελοντές, για να τους ευχαριστήσουν για τη συμβολή τους στην πραγματοποίηση των ιστορικών γεγονότων.

Ο Neil Walter - ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τη στάθμευση των περιοχών Windsor και Maidenhead, όπου πραγματοποιήθηκε η συναυλία στέψης στους χώρους του κάστρου Windsor την επομένη της τελετής στέψης - συνομίλησε με τον βασιλιά Κάρολο κατά τη διάρκεια της υποδοχής στο παλάτι. Σύμφωνα με το βρετανικό περιοδικό Hello!, ο μονάρχης είπε στον Walter ότι ένιωθε ότι η θέση του στο βασιλικό θεωρείο ήταν πολύ μακριά από τη σκηνή, όπου ο Lionel Richie, η Katy Perry και άλλοι ερμήνευσαν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους.

"Είπε ότι την επόμενη φορά θα ήθελε να είναι πιο κοντά - ή να φέρει τα κιάλια του", δήλωσε ο Walter στο πρακτορείο.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο βασιλιάς Κάρολος έχει ένα ζευγάρι κιάλια πρόχειρα. Τον έχουν δει να τα χρησιμοποιεί σε ιπποδρομίες όπως το Royal Ascot, και με το έντονο ενδιαφέρον του για το περιβάλλον, πιθανότατα τα χρησιμοποιεί για να εντοπίζει την άγρια φύση.

Η συναυλία, την οποία παρακολούθησαν 20.000 άνθρωποι, πραγματοποιήθηκε με φόντο το κάστρο του Ουίνδσορ και περιελάμβανε επίσης μια εντυπωσιακή επίδειξη από drones. Εκτός από τους ερμηνευτές, την εκδήλωση παρουσίασε ο πρωταγωνιστής του Paddington Hugh Bonneville και εμφανίστηκαν ο Tom Cruise, η Dame Joan Collins, ο Winnie the Pooh και άλλοι σε προηχογραφημένα σκετς - μερικά από τα οποία αποκάλυψαν ελάχιστα γνωστά στοιχεία για τον βασιλιά.

Διαβάστε Επίσης