Πριγκίπισσα Leonor | Η matchy - matchy εμφάνιση με την αδερφή της, πριγκίπισσα Σοφία

Ύστερα από μερικές εβδομάδες μακριά η μία από την άλλη, οι δύο κόρες του βασιλιά Felipe και της βασίλισσας Letizia βρέθηκαν ξανά μαζί.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί αυτή τη στιγμή να ζουν σε διαφορετικές χώρες και να ακολουθούν αλλιώτικο τρόπο ζωής, όμως, ο δεσμός που έχει αναπτυχθεί μέσα στα χρόνια ανάμεσα στη πριγκίπισσα Leonor και την αδερφή της, πριγκίπισσα Sofia είναι πολύ ισχυρός. Και αυτό αποδεικνύεται από τις matchy – matchy στιλιστικές τους επιλογές στην τελευταία τους κοινή εμφάνιση.

Η πριγκίπισσα Sofia επανενώθηκε με την οικογένειά της για να συμμετάσχει στην ετήσια επίσκεψή τους στο πριγκιπάτο των Αστουριών στη βορειοδυτική Ισπανία. Η έφηβη βρίσκεται επί του παρόντος σε ένα προγραμματισμένο διάλειμμα από τις σπουδές της στο UWC Atlantic College στην Ουαλία, όπου εγγράφηκε τον Αύγουστο. Από την άλλη, η πριγκίπισσα Leonor, η οποία γίνεται 18 ετών στα τέλη του μήνα, παρακολουθεί επί του παρόντος στρατιωτική εκπαίδευση στη Σαραγόσα, προκειμένου να ολοκληρώσει αυτό το στάδιο του Πρωτοκόλλου.

Πριγκίπισσα Leonor | Η matchy - matchy εμφάνιση με την αδερφή της, πριγκίπισσα Σοφία

Οι πριγκίπισσες και οι γονείς τους, ο βασιλιάς Felipe και η βασίλισσα Letizia, επισκέφθηκαν τις ενορίες Arroes, Pion και Candanal, οι οποίες έχουν τιμηθεί ως τα καλύτερα χωριά της Αστούριας για το 2023.

Μάλιστα, η πριγκίπισσα Leonor πραγματοποίησε μία matchy – matchy εμφάνιση με την αδελφή της με ένα λευκό παντελόνι, αθλητικά παπούτσια και παρόμοια αδιάβροχα items. Η μελλοντική βασίλισσα συνδύασε το σύνολό της με ένα τζιν πουκάμισο, ενώ η Sofia επέλεξε ένα πετρόλ φούτερ. 

Πριγκίπισσα Leonor πριγκιπίσσα Sofia

Εκτός των υπολοίπων, ο φωτογραφικός φακός συνέβαλλε τη Sofia να αγκαλιάζει την αδερφή της και να της κρατά το χέρι. Η τετραμελής οικογένεια επισκέφθηκε μια αγορά και δοκίμασε προϊόντα κατά τη διάρκεια της ημέρας των υποχρεώσεών της το περασμένο Σαββατοκύριακο. Η επίσκεψη έγινε μία ημέρα μετά την παρουσία των Ισπανών βασιλικών στα ετήσια βραβεία της πριγκίπισσας των Αστουριών. Η βασίλισσα Letizia εντυπωσίασε με μαύρο εφαρμοστό φόρεμα της Carolina Herrera για τη λαμπερή εκδήλωση, ενώ η Sofia επέλεξε ένα μονόχρωμο φόρεμα με cut-out λεπτομέρειες.

Διαβάστε Επίσης