Πριγκίπισσα Leonor | Η επίσημη εμφάνιση μετά την στρατιωτική τελετή στο πλευρό της οικογένειάς της

Η πριγκίπισσα Leonor θα κλείσει σε λίγες μέρες τα 18 και θα αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντά της.

Μια μέρα αφιερωμένη στην οικογένεια ήταν η τελευταία επίσημη εμφάνιση του βασιλικού ζεύγους της Ισπανίας στα συναυλία των βραβείων Princesa de Asturias. Τον βασιλιά Felipe και την βασίλισσα Ελισάβετ συνόδευσαν στο Oviedo οι δύο κόρες τους, πριγκίπισσα Leonor και Infanta Sofia. 

H εμφάνιση αυτή είναι η πρώτη επίσημη για την πριγκίπισσα Leonor μετά την στρατιωτική τελετή που πραγματοποιήθηκε στη Στρατιωτική Ακαδημία της Σαραγόσα στη Βόρεια Ισπανία. Οι γονείς της καμάρωσαν την 17χρονη κόρη τους στην Ορκωμοσία και την παρέλαση που ακολούθησε. Περήφανος ήταν για εκείνη και ο παππούς της Χουάν Κάρλος που παρακολούθησε τα νέα της μέσα από το TikTok

Η πριγκίπισσα Leonor θα κλείσει τα 18 

Ο τέως βασιλιάς της Ισπανίας θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά την εγγονή του σε λίγες μέρες που θα κλείσει τα 18 της. Η οικογένεια θα γιορτάσει σύσσωμη την ενηλικίωση της πριγκίπισσας στο El Pardo Palace. 

Ανήμερα των γενεθλίων της κόρης της βασίλισσας Letizia και του βασιλιά Felipe, στις 31 Οκτωβρίου, το Κογκρέσο και η Γερουσία της Ισπανίας θα συναντηθούν στο Palacio de las Cortes (στην ισπανική Βουλή) και η Leonor θα ορκιστεί να εκτελεί πιστά τα καθήκοντά της , να υπηρετεί και να στηρίζει το Σύνταγμα και τους νόμους και να σέβεται τα δικαιώματα των πολιτών και των αυτόνομων κοινοτήτων της. 

Η κομψή εμφάνιση της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας

Πριν από την Ορκωμοσία στο Σύνταγμα και τους γενέθλιους εορτασμούς η οικογένεια έκανε μια κομψή εμφάνιση στην Ισπανία. Η βασίλισσα Letizia ξεχώρισε με το ροζ Maria Barragan τοπ της το οποίο συνδύασε με μαύρο παντελόνι και γόβες Margrit. 

Πριγκίπισσα Leonor | Η επίσημη εμφάνιση μετά την στρατιωτική τελετή στο πλευρό της οικογένειάς της

Η πριγκίπισσα Leonor προτίμησε ένα εμπριμέ φόρεμα H&M το οποίο συνδύασε με Carolina Herrera παπούτσια. Η 16χρονη αδερφή της επέλεξε μία ολόσωμη φόρμα Cardie. 

Κομψός ήταν και η εμφάνιση του βασιλιά Felipe που συνόδευσε τις γυναίκες της ζωής του φορώντας ένα navy κοστούμι. 

Διαβάστε Επίσης