Πριγκίπισσα Leonor | Η δημόσια στήριξη από την influencer ξαδέρφη της, Victoria Federica

Η πριγκίπισσα Leonor κάνει περήφανη όλη την οικογένεια.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Leonor προετοιμάζεται για τον μελλοντικό ρόλο της στις ένοπλες δυνάμεις της Ισπανίας κάνοντας περήφανους τους γονείς της. Εκτός από την πριγκίπισσα Letizia και τον βασιλιά Felipe, περήφανα είναι και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της. 

Η περήφανη ξαδέρφη της πριγκίπισσας Leonor

Η Victoria Federica εκτός από royal influencer είναι και η περήφανη ξαδέρφη της πριγκίπισσας Leonor. Μοιράστηκε μάλιστα με τους περισσότερους από 250.000 followers μία φωτογραφία της Leonor από την πρώτη επίσημη τελετή της στρατιωτικής της εκπαίδευσης. Πρόκειται για την τελετή ορκωμοσίας στη Στρατιωτική Ακαδημία της Σαραγόσα στη Βόρεια Ισπανία.

Η Leonor εκπαιδεύεται στη Γενική Στρατιωτική Ακαδημία της Σαραγόσα, το ισπανικό αντίστοιχο του Sandhurst, από τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους. Θα εκπαιδευτεί στις ένοπλες δυνάμεις για τα επόμενα τρία χρόνια. Θα περάσει ένα χρόνο στην Ακαδημία προτού βγει στην ανοιχτή θάλασσα στο πλαίσιο περαιτέρω ναυτικής εκπαίδευσης. Στη συνέχεια θα ολοκληρώσει τις σπουδές της στη Γενική Ακαδημία Αεροπορίας. 

Πριγκίπισσα Leonor | Η δημόσια στήριξη από την influencer ξαδέρφη της, Victoria Federica

H 22χρονη κόρη της Infanta Elena επέλεξε να ανεβάσει στα stories της ένα πορτρέτο της 17χρονης πριγκίπισσας.

Μία royal  influencer

Τα δύο κορίτσια φαίνεται πως είναι πολύ δεμένα παρόλο που οι ζωές τους είναι εντελώς διαφορετικές. Η Victoria Federica έχει επιλέξει μια περισσότερο κοσμική ζωή. 

Βέβαια, παρά την στήριξη που έδειξε στην ξαδέρφη της δεν θα είναι στον εορτασμό των 18ων γενεθλίων της στο παλάτι του  El Pardo. Ο λόγος είναι οι "οικογενειακές διαφορές" αφού ο Ισπανός μονάρχης δεν έχει καλές σχέσεις με τα δύο ανίψια του - αδερφή του έχει έναν ακόμη γιο, τον Felipe Juan Froilán. 

Διαβάστε Επίσης