Πριγκίπισσα Leonor | Νέες φωτογραφίες από τη στρατιωτική της θητεία

Το σπουδαίο επίτευγμα που πέτυχε η 17χρονη κόρη της βασίλισσας Letizia και οι νέες φωτογραφίες την ώρα του "καθήκοντος".

HARPER'S BAZAAR TEAM

Από την πρώτη στιγμή που η πριγκίπισσα Leonor έφυγε από το σπίτι για να εκτελέσει τη στρατιωτική της θητεία, η μητέρα της, βασίλισσα Letizia προσπάθησε να το διαχειριστεί με ψυχραιμία και μετρώντας αντίστροφα μέχρι την επιστροφή της κόρης της στην κατοικία τους. Τα πράγματα, όμως, πηγαίνουν καλύτερα από ό,τι περίμενε.

Την Τρίτη, η πριγκίπισσα Leonor φόρεσε τη στολή του δόκιμου, καθώς σηματοδότησε ένα νέο ορόσημο στη στρατιωτική της ζωή.

Πριγκίπισσα Leonor | Νέες φωτογραφίες από τη στρατιωτική της θητεία

Η 17χρονη κόρη του βασιλιά Felipe και της βασίλισσας Letizia της Ισπανίας παρέλαβε τη σπάθη του αξιωματικού της στη Γενική Στρατιωτική Ακαδημία της Σαραγόσα, μαζί με 560 νεοεισαχθέντες δόκιμους, για να σηματοδοτήσει την είσοδό της στις κλίμακες αξιωματικών του Γενικού Σώματος, του Σώματος Διοικητών, του Σώματος Πολυτεχνείου και του Πολυτεχνείου Μηχανικού του Στρατού, καθώς και του Σώματος της Guardia Civil.

Πρόκειται για μια σημαντική τελετή, καθώς είναι η πρώτη στην οποία συμμετέχουν οι νέοι σπουδαστές και επειδή συμβολίζει την απόκτηση των τίτλων "ιππότης" ή "δόκιμη κυρία". Το ισπανικό παλάτι μοιράστηκε νέα πορτραίτα της μελλοντικής βασίλισσας μετά την τελετή, τα οποία δείχνουν τη Leonor να στέκεται προσοχή με τη στολή της και να κρατάει τη νεοαποκτηθείσα σπάθη της.

Πριγκίπισσα Leonor

Η Leonor εγγράφηκε στη στρατιωτική σχολή τον περασμένο μήνα, με τους περήφανους γονείς της και τη μικρότερη αδελφή της, την Infanta Sofia να την αποχαιρετούν την πρώτη μέρα. Η πριγκίπισσα θα περάσει τον πρώτο χρόνο της εκπαίδευσής της στη Γενική Στρατιωτική Ακαδημία της Σαραγόσα, ενώ θα ακολουθήσει ένας χρόνος στο ναυτικό. Θα ολοκληρώσει το τρίτο και τελευταίο έτος της στη Γενική Αεροπορική Ακαδημία.

Την Τετάρτη, το παλάτι επιβεβαίωσε επίσης ότι η Leonor ολοκλήρωσε μια περίοδο βασικής στρατιωτικής εκπαίδευσης, συμπεριλαμβανομένων ασκήσεων σκοποβολής και παρακολούθησης μάχης. Η Leonor αποφοίτησε από το UWC Atlantic College τον Μάιο, αφού ολοκλήρωσε ένα διετές πρόγραμμα International Baccalaureate.