Πριγκίπισσα Leonor | Φωτογραφίες από την πρώτη της στρατιωτική τελετή - Στο πλευρό της η βασίλισσα Letizia και ο βασιλιάς Felipe

Η νεαρή πριγκίπισσα φόρεσε την επίσημη στρατιωτική της στολή και εντυπωσίασε με την αφοσοίωση της στην πατρίδα της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μία στιγμή περηφάνιας ως γονείς βίωσαν ο βασιλιάς Felipe και η βασίλισσα Letizia της Ισπανίας πριν από λίγες ημέρες καθώς η μεγαλύτερη κόρη τους, η πριγκίπισσα Leonor προετοιμάστηκε για το ρόλο της ως μελλοντική αρχηγός των ισπανικών ενόπλων δυνάμεων σε μία επιβλητική στρατιωτική τελετή. Η κόρη του Ισπανού μονάρχη εμφανίστηκε με πλήρη στρατιωτική περιβολή, ενώ οι γονείς της την παρακολουθούσαν με θαυμασμό. Αφορμή για αυτή την επανένωση στάθηκε η τελετή ορκωμοσίας στη Στρατιωτική Ακαδημία της Σαραγόσα στη Βόρεια Ισπανία.

Πριγκίπισσα Leonor | Φωτογραφίες από την πρώτη της στρατιωτική τελετή - Στο πλευρό της η βασίλισσα Letizia και ο βασιλιάς Felipe

Η πριγκίπισσα, η οποία θα γίνει 18 ετών αυτόν τον μήνα, έδειχνε εντυπωσιακή με την στολή της, η οποία, όπως όλα δείχνουν, πολύ της πάει. Ο βασιλιάς Felipe ακολούθησε το παράδειγμα της κόρης του με τη δική του στρατιωτική στολή, διακοσμημένη με μετάλλια- ενώ η βασίλισσα Letizia επέλεξε ένα αμάνικο μαύρο και μπλε πουά φόρεμα, αποφεύγοντας έτσι το πανταχού παρόν στρατιωτικό θέμα.

Πριγκίπισσα Leonor

Η Leonor φίλησε την ισπανική σημαία στο πλαίσιο μιας στρατιωτικής παράδοσης που υποδηλώνει την αφοσίωση στην πατρίδα της. Ο βασιλιάς Felipe επιθεώρησε αρχικά τις ένοπλες δυνάμεις από μακριά και στη συνέχεια κατέβηκε για να κάνει ακριβώς το ίδιο στα στρατεύματα. Αν και ο βασιλιάς και η βασίλισσα παρακολουθούσαν με υπερηφάνεια, η μικρότερη κόρη τους Σοφία δεν ήταν παρούσα στην τελετή λόγω σχολικών υποχρεώσεων. Η 16χρονη σπουδάζει επί του παρόντος στο UWC Atlantic College που βρίσκεται στην Ουαλία, το οποίο έχει λάβει το παρατσούκλι "Hippie Hogwarts".

Πριγκίπισσα Leonor

Η Leonor εκπαιδεύεται στη Γενική Στρατιωτική Ακαδημία της Σαραγόσα, το ισπανικό αντίστοιχο του Sandhurst, από τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους. Θα εκπαιδευτεί στις ένοπλες δυνάμεις για τα επόμενα τρία χρόνια. Η πριγκίπισσα θα περάσει ένα χρόνο στην Ακαδημία προτού βγει στην ανοιχτή θάλασσα στο πλαίσιο περαιτέρω ναυτικής εκπαίδευσης στο τετράμαστο σκούναρ Juan Sebastian de Elcano. Στη συνέχεια θα ολοκληρώσει τις σπουδές της στη Γενική Ακαδημία Αεροπορίας. Όπως υπαγορεύει ο υποτιθέμενος μελλοντικός τίτλος της βασίλισσας της Ισπανίας, μια μέρα θα είναι επικεφαλής των βασιλικών ενόπλων δυνάμεων όπως ο πατέρας της, οπότε όλα αυτά είναι απαραίτητη εκπαίδευση.

Διαβάστε Επίσης