Χουάν Κάρλος | Μαθαίνει από το TikTok τα νέα της εγγονής του, πριγκίπισσας Leonor

Άνεση με τις νέες τεχνολογίες φαίνεται πως έχει ο Χουάν Κάρλος.

O Χουάν Κάρλος ζει εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από την οικογένειά του. Παρόλο που ζει όμως στο Άμπου Ντάμπι έχει βρει τον τρόπο να μαθαίνει τα σημαντικά νέα για την εγγονή του, πριγκίπισσα Leonor

Ο τέως βασιλιάς της Ισπανίας φέρεται να έχει αποκτήσει τον δικό του λογαριασμό στο TikTok για να ρίχνει μια ματιά στις δραστηριότητες της εγγονής του από μακριά. 

Ο Χουάν Κάρλος χρησιμοποιεί TikTok

Ο σύζυγος της Σοφίας της Ισπανίας παραιτήθηκε από τον θρόνο το 2014 εξαιτίας ενός σκανδάλου αφήνοντας τον γιο του, Felipe στον ρόλο του μονάρχη. Ο Χουάν Κάρλος αυτοεξορίστηκε μετακομίζοντας στα Αραβικά Εμιράτα το 2020. Ωστόσο παρακολουθεί με μεγάλη χαρά, με τη βοήθεια του διαδικτύου, την εξέλιξη των εγγονιών του.

Σύμφωνα με πηγή κοντά στον τέως βασιλιά και όπως αναφέρει το ισπανικό portal Monarquia Confidencial, παρακολούθησε την Ορκωμοσία της πριγκίπισσας Leonor και την Παρέλαση της 12ης Οκτωβρίου live μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας. Φέρεται να ενθουσιάστηκε βλέποντας την εγγονή του δίπλα στον βασιλιά Felipe. 

Διαβάστε Επίσης

Ο Χουάν Κάρλος είδε τη σημαντική στιγμή της Leonor μέσα από τα δεκάδες προφίλ θαυμαστών που έχουν δημιουργεί. Η 17χρονη διάδοχος του θρόνου αναλαμβάνει ολοένα και περισσότερες υποχρεώσεις του νέου της ρόλου και θα γίνει ακόμα πιο επίσημο με τον όρλο της στο Σύνταγμα της Ισπανίας μόλις κλείσει τα 18 της στις 31 Οκτωβρίου. 

Τι θα συμβεί μόλις η Leonor κλείσει τα 18 της 

Την ημέρα που η κόρη της βασίλισσας Letizia και του βασιλιά Felipe ενηλικιωθεί το Κογκρέσο και η Γερουσία της Ισπανίας θα συναντηθούν στο Palacio de las Cortes (στην ισπανική Βουλή) και η Leonor θα ορκιστεί να εκτελεί πιστά τα καθήκοντά της , να υπηρετεί και να στηρίζει το Σύνταγμα και τους νόμους και να σέβεται τα δικαιώματα των πολιτών και των αυτόνομων κοινοτήτων της. 

Την επόμενη μέρα, αφού η Leonor ορκιστεί στο Σύνταγμα πριν από το Κοινοβούλιο, η οικογένεια θα επανενωθεί στο El Pardo Palace για να γιορτάσουν τα γενέθλιά της. Στους εορτασμούς θα είναι και ο παππούς της, Χουάν Κάρλος. 

Διαβάστε Επίσης