Βασιλιάς Felipe | Το χειρουργείο που χρειάστηκε να κάνει

Στις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις του ο βασιλιάς Felipe έχει δεμένο το χέρι του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο βασιλιάς Felipe και η βασίλισσα Letizia βρέθηκαν την Τρίτη 24 Οκτωβρίου στην Τενερίφη και το Arafo Cultural and Recreation Center. Ο σκοπός του ταξιδιού τους ήταν να μάθουν για το αποτύπωμα που άφησε η πυρκαγιά που έπληξε το δάσος του νησιού τον περασμένο Αύγουστο. 

Ο βασιλιάς Felipe κυκλοφορεί με δεμένο το χέρι του

Αυτό που δεν πέρασε απαρατήρητο είναι ότι σε ακόμη μία εμφάνιση ο 55χρονος μονάρχης είχε δεμένο το αριστερό χέρι του. Ο βασιλιάς Felipe είχε κάποιον τραυματισμό και φοράει τον επίδεσμο από τις αρχές Οκτωβρίου. 

Βασιλιάς Felipe | Το χειρουργείο που χρειάστηκε να κάνει

Η ανάγκη να κάνει χειρουργείο

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Mariángel Alcázar, ο πατέρας της πριγκίπισσας Leonor και της Infanta Sofia υποφέρει από τενοντίτιδα. Μία πολύ συχνή πάθηση που ωστόσο οδήγησε τον Felipe στο χειρουργείο. Κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των Princess Asturias φορούσε έναν νάρθηκα αλλά φέρεται να έπρεπε να τον αλλάξει με έναν πιο σκληρό λόγω της επέμβασης.

Πώς προέκυψε ο τραυματισμός του

Το πρόβλημα στο χέρι του βασιλιά Felipe προέκυψε έπειτα από ένα παιχνίδι επιτραπέζιου paddle, ενός σπορ το οποίο αγαπά. Κατά τη διάρκεια μιας ανεπίσημης συνάντησης με δημοσιογράφους στο κοκτέιλ πάρτι μετά τα βραβεία Princess of Asturias έγινε γνωστό ότι ο βασιλιάς έκανε επέμβαση για να βελτιώσει τον τραυματισμό του και να αποφύγει τυχόν μελλοντικές επιπλοκές στο χέρι του.

Ήταν μία επέμβαση ρουτίνας και δεν απαιτούσε να νοσηλευτεί ενώ δεν έθεσε τον βασιλιά Felipe σε κάποιο κίνδυνο. 

Διαβάστε Επίσης