Meryl Streep | Η συνάντηση με τη βασίλισσα Letizia λίγο μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της

Η Meryl Streep παρέλαβε τιμητικό βραβείο από τη βασιλική οικογένεια της Ισπανίας.

Κάθε χρόνο τα βραβεία Princess Asturias τιμούν ξεχωριστές προσωπικότητες που έχουν διαπρέψει στον ακτιβισμό, την επιστήμη και τις δημόσιες σχέσεις. Η διοργάνωση έχει πάρει το όνομά της από την πριγκίπισσα των Asturias -τον τίτλο που έχει η διάδοχος του ισπανικού θρόνου που είναι αυτή τη στιγμή η πριγκίπισσα Leonor- και είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για την βασιλική οικογένεια της Ισπανίας. Φέτος, στους παραλήπτες των βραβείων ήταν και η Meryl Streep.

"Είναι τιμή μου να δέχομαι αυτή την υψηλού κύρους διάκριση από μία από τις πιο βαθιά χαρισματικές χώρες και κουλτούρες του κόσμου" είπε η Meryl Streep τον περασμένο Απρίλιο όταν ανακοινώθηκε το βραβείο. "Οι ειλικρινείς μου ευχαριστίες στην βασιλιά και τη βασίλισσα και ανυπομονώ να τους συναντήσω τον Οκτώβριο και να περάσω χρόνο στην όμορφη χώρα τους". 

Η Meryl Streep παρέλαβε το βραβείο από τον Pedro Almodóvar

Meryl Streep | Η συνάντηση με τη βασίλισσα Letizia λίγο μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της

Το βραβείο στην χολιγουντιανή σταρ παρέδωσε ο Ισπανός σκηνοθέτης Pedro Almodóvar. "Ελάχιστες ηθοποιοί της ιστορίας του αμερικάνικου κινηματογράφου έχουν την ευελιξία της Meryl Streep, μιας ηθοποιού με τεράστια γκάμα ρόλος και μία ειδική σε όλα τα είδη, συμπεριλαμβανομένων της κωμωδίας, του δράματος και του μιούζικαλ ανάμεσα σε άλλα. Τα καταφέρνει σε όλα καλά και όλα με φυσικότητα και αλήθεια. Η Meryl Streep είναι μια πραγματικά άξια παραλήπτρια του φετινού βραβείου Princess of Asturias για τις τέχνες.

Στους νικητές των φετινών βραβείων συμπεριλαμβάνονται ακόμα οι Eliud Kipchoge, Haruki Murakami, Bonnie Bassler και Everett Peter Greenberg. 

Η θερμή συζήτηση της ηθοποιού με τη βασίλισσα Letizia

Οι νικητές βρέθηκαν στο Reconquista Hotel στο Oviedo με τη Meryl Streep να τραβάει πάνω της τα φωτογραφικά φλας κατά τη συνάντησή της με τη βασίλισσα Letizia η οποία επέλεξε ένα λιλά κοστούμι για την περίσταση. Οι δύο γυναίκες είχαν μια θερμή συζήτηση πριν ποζάρουν για την αναμνηστική φωτογραφία. Την ίδια ώρα δίπλα τους βρέθηκαν και οι κόρες της βασίλισσας της Ισπανίας, πριγκίπισσα Leonor και Infanta Sofia.  

Το διαζύγιο της Meryl Streep με τον Don Gummer

Η βράβευση της 74χρονης σταρ έγινε εν μέσω των δημοσιευμάτων για τον χωρισμό της από τον επί 45 χρόνια σύζυγό της, Don Gummer. Η Meryl Streep επιβεβαίωσε ότι οι δυο τους είναι χωριστά από το 2017. "Ενώ πάντα θα νοιάζονται ο ένας για τον άλλο, έχουν επιλέξει ξεχωριστές ζωές" ανέφερε στο People άνθρωπος από την ομάδα της ηθοποιού. 

Διαβάστε Επίσης