Βασίλισσα Letizia | Με μπλε Carolina Herrera στην ιστορική στιγμή της οικογένειας

Συγκινημένη ήταν η βασίλισσα Letizia στην Ορκωμοσία της κόρης της πριγκίπισσας Leonor.

Με το άψογο βασιλικό της στιλ ξεχώρισε για ακόμη μία φορά η βασίλισσα Letizia σε μια από ιστορική στιγμή για την Ισπανία. Στις 31 Οκτωβρίου η μεγάλη της κόρη, πριγκίπισσα Leonor ορκίστηκε πίστη στο Σύνταγμα της Ισπανίας στη Βουλή της χώρας. 

Η βασίλισσα Letizia προτίμησε το μπλε

Η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας βρέθηκε σύσσωμη στη σημαντική στιγμή για την πριγκίπισσα Leonor, που ανέλαβε και επίσημα τα καθήκοντά της ως διάδοχος του θρόνου. Η μητέρα της, βασίλισσα Letizia επέλεξε για την περίσταση μία μπλε Carolina Herrera δημιουργία. Συνδύασε το midi φόρεμά της με nude γόβες.

Η δημιουργία έκανε το ντεμπούτο της στο fashion show της Carolina Herrera στη Νέα Υόρκη το 2013. Το συγκεκριμένο φόρεμα η βασίλισσα της Ισπανίας το έχει φορέσει ξανά σε μία επίσημη επίσκεψη στη Γερμανία την περασμένη χρονιά. Αυτή τη φορά όμως διαφοροποίησε την εμφάνιση με ιδιαίτερα αξεσουάρ που ταίριαζαν στην επισημότητα της στιγμής. 

Βασίλισσα Letizia |  Με μπλε Carolina Herrera στην ιστορική στιγμή της οικογένειας

Η συμβολική αξία των κοσμημάτων 

Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με το αγαπημένο της δαχτυλίδι  Coreterno και διαμαντένια σκουλαρίκια του οίκου Bulgary τα οποία της τα δώρισαν στη γέννηση της πριγκίπισσας Leonor πριν από 18 χρόνια. 

Με αυτό τον τρόπο η βασίλισσα Letizia τίμησε και την ημέρα των γενεθλίων της κόρης της. Μετά την Ορκωμοσία της η οικογένεια προγραμμάτισε μία γιορτή σε κλειστό κύκλο για να γιορτάσουν τα γενέθλια της Leonor.

Διαβάστε Επίσης