Gloria Estefan | Μας συστήνει την αδερφή της, Becky

Η τρυφερή ανάρτηση της θρυλικής σταρ για τα γενέθλια της 60χρονης - πλέον - αδερφής της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Έχει αποδείξει ότι ξέρει να κινείται σε ρυθμούς Disco και 80s καλύτερα από κάθε άλλον. Οι εμφανίσεις της on stage είναι δυναμικές και πλούσιες σε χορογραφίες με άρτια φωνητικά συνάμα. Η Gloria Estefan είναι μία θρυλική σταρ. Ταυτόχρονα, όμως, είναι και ένας καθημερινός άνθρωπος, ο οποίος απολαμβάνει να περνά χρόνο με την οικογένειά της.

Πρόκειται για έναν τρόπο ζωής, όπως τον έχει χαρακτηρίσει η ίδια, σε συνεντεύξεις. Μία διαφορετική κοσμοθεωρία, την οποία απέκτησε μεγαλώνοντας και αφήνοντας τα φώτα της δημοφιλίας στην άκρη. Αυτό αποδεικνύει και η τελευταία της ανάρτηση, στην οποία η ντίβα της μουσικής σκηνής μοιράζεται με την αδερφή της. Η Becky – όπως είναι το όνομά της  - έγινε πριν από λίγες ημέρες 60 ετών και η Gloria Estefan αποφάσισε να της ευχηθεί δημόσια.

"Από την ημέρα που γεννήθηκες, μοιραστήκαμε αυτό το απίστευτο ταξίδι που ονομάζουμε ζωή. Οι επώδυνες, οι χαρούμενες, οι απίστευτα δύσκολες και οι στιγμές ευφορίας έγιναν πολύ πιο πλούσιες επειδή έχω εσένα, την αδελφούλα μου, την Becky μου, την πρώτη μου κόρη, την έμπιστή μου, το αίμα μου. Χρόνια πολλά για τα 60ά γενέθλιά σου αδελφούλα μου. Μακάρι να συνεχίσουμε να ζούμε στιγμές ευτυχίας όπως αυτή. Σε αγαπώ πολύ, πολύ, πολύ", έγραψε στη λεζάντα της τρυφερής ανάρτησης.