Πριγκίπισσα Madeleine | Η εντυπωσιακή οικογενειακή φωτογραφία για το φετινό Halloween

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Σουηδίας σε μία spooky - και άκρως επιτυχημένη - μεταμφίεση.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί το Halloween να έχει τις ρίζες του στην Αμερική – αποτελώντας ένα μικρό έθιμο πλέον - , όμως, τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να εισβάλλει στη ζωή εκατομμύρια πολιτών σε κάθε σημείο του πλανήτη. Ακόμα και τις βασιλικές οικογένειες, οι οποίες επιλέγουν να αφήσουν για λίγο τους περιορισμούς του πρωτοκόλλου στην άκρη και να αφουγκραστούν τη spooky διάθεσή τους.

Την Τετάρτη, η μικρότερη κόρη του βασιλιά Carl XVI Gustaf και της βασίλισσας Σίλβια δημοσίευσε μια φωτογραφία της οικογένειάς της με στολές για την αγαπημένη γιορτή των παιδιών. Η πριγκίπισσα Madeleine και ο σύζυγός της, Christopher O'Neill, ήταν ντυμένοι με Western, ενώ τα παιδιά τους, η πριγκίπισσα Leonore, ο πρίγκιπας Nicolas, και η πριγκίπισσα Adrienne μπήκαν στο πνεύμα ως Barbie, Ghostface από το Scream και Anna από το Frozen, αντίστοιχα.

"Happy Halloween 2023 🎃", έγραψε η Madeleine στη λεζάντα του στιγμιότυπου στο Instagram, το οποίο τραβήχτηκε μπροστά από μια εξώπορτα.

Η πριγκίπισσα Madeleine και η οικογένειά της ζουν στη Φλόριντα από το 2018 και τον Ιούνιο ανακοινώθηκε ότι τα σχέδιά τους να μετακομίσουν στη Σουηδία τον Αύγουστο αναβλήθηκαν για το 2024. "Είναι απλώς ότι ο χρόνος για την οικογένεια, με όλα όσα συνεπάγεται μια μετακόμιση, ήταν σύντομος. Χρειαζόμαστε περισσότερο για να πάνε τα πράγματα σωστά", δήλωσε η Margareta Thorgren, υπεύθυνη πληροφοριών της Βασιλικής Αυλής της Σουηδίας, στο τοπικό πρακτορείο Expressen.

Η ιστορία αγάπης της πριγκίπισσας Madeleine και του Christopher ξεκίνησε στις Ηνωμένες Πολιτείες και τα τελευταία πέντε χρόνια αποκαλούν τη χώρα σπίτι τους. Η βασίλισσα γνώρισε τον Βρετανοαμερικανό χρηματοδότη το 2010 στη Νέα Υόρκη, όπου εργαζόταν για το Παγκόσμιο Ίδρυμα Παιδικής Ηλικίας της βασίλισσας Σίλβια. Η σουηδική βασιλική αυλή ανακοίνωσε τον αρραβώνα τους τον Οκτώβριο του 2012 και το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το ίδιο καλοκαίρι. Το ζευγάρι έζησε στη Νέα Υόρκη κατά τα πρώτα χρόνια του γάμου του και η πριγκίπισσα Leonore γεννήθηκε εκεί.

Διαβάστε Επίσης