Καμίλα | Η εμφάνιση με τα σκουλαρίκια του γάμου της κατά τη διάρκεια του ταξιδιού στην Κένυα

Το πολύτιμο αξεσουάρ που επέλεξε να φορέσει η σύζυγος του βασιλιά Καρόλου στην πιο πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της στην Αφρική.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το επίσημο ταξίδι του βασιλιά Καρόλου με τη σύζυγό του, Καμίλα στην Κένυα είναι ίσως το πιο πολυσυζητημένο από όσα έχει πραγματοποιήσει το βασιλικό ζεύγος από τη στιγμή που ο Κάρολος ανακηρύχθηκε σε μονάρχης του βρετανικού λαού. Τρυφερά στιγμιότυπα με την πανίδα της περιοχής, επίσημες συναντήσεις και στιλιστικές λεπτομέρειες έχουν έρθει στο επίκεντρο της είδησης με την τελευταία κατηγορία να κερδίζει ένα ακόμη highlight. Ξανά από τη βασίλισσα Καμίλα.

Καμίλα | Η εμφάνιση με τα σκουλαρίκια του γάμου της κατά τη διάρκεια του ταξιδιού στην Κένυα

Το μεσημέρι της Πέμπτης, Κάρολος και Καμίλα βρέθηκαν στη Μομπάσα, τον δεύτερο προορισμό της επίσημης επίσκεψής τους στην αφρικανική χώρα. Ο βασιλιάς και η βασίλισσα ξεκίνησαν την τρίτη ημέρα στη ναυτική βάση Mtongwe για να παρακολουθήσουν μια στρατιωτική άσκηση από τους πεζοναύτες της Κένυας (που εκπαιδεύονται από τους Βασιλικούς Πεζοναύτες, στους οποίους ο βασιλιάς υπηρετεί ως λοχαγός). Καθώς ο αέρας έπιασε τα μαλλιά της αφού κάθισε, αποκαλύφθηκε ότι η Καμίλα φόρεσε ως αξεσουάρ κάτι συναισθηματικό: τα διαμαντένια floral studs με μια εσάνς πέρλας που φορούσε στην πολιτική τελετή του γάμου της με τον Κάρολο το 2005.

Καμίλα

Αν και παντρεύτηκαν αρχικά άλλους συντρόφους που τελικά κατέληξαν σε διαζύγιο (η Καμίλα και ο Andrew Parker Bowles χώρισαν το 1995, ενώ ακολούθησε ο Κάρολος και η πριγκίπισσα Dianna το 1996), το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτική τελετή στο Windsor Guildhall στις 9 Απριλίου 2005 - 35 χρόνια μετά την πρώτη τους γνωριμία. 

Καμίλα
Καμίλα

Την ημέρα του γάμου τους, η Καμίλα φόρεσε τα διαμαντένια σκουλαρίκια της μαζί με μια καρφίτσα με φτερά του πρίγκιπα της Ουαλίας, ως ένδειξη του παραδοσιακού τίτλου που κατείχε ο σύζυγός της ως διάδοχος του θρόνου. Αν και η Καμίλα ήταν ευρέως γνωστή ως Δούκισσα της Κορνουάλης μετά το γάμο, ήταν επίσης τεχνικά η Πριγκίπισσα της Ουαλίας. Ενώ η δεύτερη σύζυγος του Καρόλου, τωρινή βασίλισσα Καμίλα, δεν χρησιμοποιούσε τον τίτλο από σεβασμό προς την Diana, η οποία πέθανε το 1997, θα συνέχιζε να φοράει την καρφίτσα μέσα στα χρόνια.

Διαβάστε Επίσης