Πρίγκιπας Joachim - Πριγκίπισσα Marie | Αγόρασαν νέο σπίτι στη Δανία

Πόσο κοστίζει το νέο τους απόκτημα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας Joachim και η σύζυγός του, πριγκίπισσα Marie, φέρονται να αγόρασαν ένα νέο ακίνητο στο Vedbaek της Δανίας.

Το νέο αυτό επιχειρηματικό βήμα έρχεται στο προσκήνιο λίγο αφότου οι Δανοί Royals πούλησαν τη βίλα τους στο Klampenbourg, όπου έζησαν για δύο χρόνια μετά τη μετακόμισή τους από το κάστρο Schackenborg στο Jylland. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το νέο τους ακίνητο, το οποίο τους κόστισε το ιλιγγιώδες ποσό των 3,4 εκατομμυρίων ευρώ, θα χρησιμεύσει ως η νέα τους βάση για μελλοντικές οικογενειακές συγκεντρώσεις.

Ο πρίγκιπας Joachim και η πριγκίπισσα Marie βρίσκονται αυτή τη στιγμή στις ΗΠΑ, όπου ο 54χρονος Joachim έχει εξασφαλίσει μια νέα θέση εργασίας στην πρεσβεία της Δανίας στην Ουάσινγκτον. Στο νέο του ρόλο, ο μικρότερος γιος της βασίλισσας Margrethe θα "συμβάλει στην ενίσχυση της αμυντικής βιομηχανικής συνεργασίας της Δανίας με τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά τα επόμενα χρόνια".

Η μετακόμιση της οικογένειας στην Αμερική από τη Γαλλία ανακοινώθηκε από το παλάτι τον Μάρτιο. Ο προηγούμενος ρόλος του πρίγκιπα Joachim ήταν στην πρεσβεία της Δανίας στο Παρίσι. Ενώ βρίσκονταν στη Γαλλία, ο πρίγκιπας Joachim και η γαλλοτραφής Μαρία πιστεύεται ότι πέρασαν μέρος του καλοκαιριού στη βασιλική κατοικία της οικογένειάς τους που βρίσκεται στην Καχόρ της Γαλλίας, με τον μεγαλύτερο γιο του Joachim, τον κόμη Nikolai, να μοιράζεται στο Instagram μερικές φωτογραφίες διακοπών από τις διακοπές του.

Ο Joachim έχει δύο γιους από τον προηγούμενο γάμο του με την Alexandra, κόμισσα του Frederiksborg - τον κόμη Nikolai και τον κόμη Felix, οι οποίοι έγιναν 24 και 21 ετών αντίστοιχα νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι.

Διαβάστε Επίσης