Πρίγκιπας Joachim | Η πρώτη μέρα στη νέα του δουλειά

Ο πρίγκιπας Joachim και η πριγκίπισσα Marie ξεκινούν μια νέα ζωή στις ΗΠΑ.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας Joachim ξεκίνησε τη νέα του δουλειά στην Washington λίγο μετά τη μετακόμισή του στις ΗΠΑ μαζί με τη σύζυγό του, πριγκίπισσα Marie και τα δύο παιδιά τους.

Πού θα εργάζεται στις ΗΠΑ ο πρίγκιπας Joachim

Το Παλάτι της Δανίας έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από την άφιξη του 54χρονου πρίγκιπα στην πρεσβεία της Δανίας για την πρώτη του μέρα στη δουλειά. Ο νέος του ρόλος θα αφορά την Άμυνα.

Ο πρίγκιπας Joachim, ο μικρότερος γιος της βασίλισσας Margrethe, θα βοηθήσει στην ενδυνάμωση των εμπορικών αμυντικών συνεργασιών με τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά στα ερχόμενα χρόνια". 

Οι τελευταίες τους μέρες στην Ευρώπη

Η ανακοίνωση για τη μετακόμιση της οικογένειας από τη Γαλλία στις ΗΠΑ έγινε τον περασμένο Μάρτιο. Ο πρίγκιπας Joachim εργαζόταν προηγουμένως στην πρεσβεία της Δανίας στο Παρίσι. 

Ο ίδιος και η Γαλλίδα σύζυγός του, Marie έχουν δύο παιδιά: τον 14χρονο δκόμη Henrik και την 11χρονη κόμισσα Athena. 

Το ζευγάρι πέρασε το καλοκαίρι του στην εξοχική κατοικία της βασιλικής οικογένειας της Δανίας στο Château de Caïx. Στιγμιότυπα από τις διακοπές τους μοιράστηκε ο γιος του πρίγκιπα Joachim, κόμης Nikolai στο Instagram. 

Ο Joachim έχει δύο γιους από τον προηγούμενο γάμου του με την κόμισα του Frederiksborg, Alexandra: τον 24χρονο κόμη Nikolai και τον 21χρονη κόμη Felix. 

Διαβάστε Επίσης