Ο "προδομένος" πρίγκιπας Joachim της Δανίας πρόκειται να αντιγράψει τους πρίγκιπα Harry και Meghan Markle

Πριν από λίγες εβδομάδες, η βασίλισσα Margrethe της Δανίας αφαίρεσε τους πριγκιπικούς τίτλους των παιδιών του δευτερότοκου γιου της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ένα ακόμα βασιλικό ζευγάρι που αποφάσισε να αφήσει τη βασιλική ζωή στο Παλάτι και να αναζητήσει μία καλύτερη ζωή στο εξωτερικό, μετά τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle. Ο λόγος για τον μικρότερο γιο της βασίλισσας Margrethe της Δανίας, πρίγκιπα Joachim, ο οποίος μέσα στο 2023 πρόκειται να μετακομίσει με την οικογένειά του στην Αμερική.

Ειδικότερα, μεγάλη αντίδραση είχε προκληθεί μετά την απόφαση της μονάρχη της Δανίας να αφαιρέσει τους πριγκιπικούς τίτλους από τα 4 παιδιά του δευτερότοκου γιου της, κάτι που σόκαρε και τον ίδιο τον Joachim, ο οποίος δεν μπορούσε να καταλάβει τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Και παρά το γεγονός πως η βασίλισσα είχε εκφράσει δημόσια τη συγγνώμη της σχετικά με την ξαφνική κίνηση και το γεγονός ότι μπορεί να στενοχώρησε την οικογένειά της, η απόφασή της ήταν οριστική.

Χωρίς να γνωρίζουμε αν η αφαίρεση των τίτλων των παιδιών του Joachim επηρέασε την απόφασή του για μετακόμιση στην Αμερική, το σίγουρο είναι πως ο πρίγκιπας και η σύζυγός του, πριγκίπισσα Marie, θα ξεκινήσουν τη νέα τους ζωή στην Ουάσινγκτον όπου ο γιος της βασίλισσας Margrethe ανέλαβε μία νέα δουλειά στον τομέα της άμυνας, όπως ανέφερε η δανική εφημερίδα "ΒΤ".

Προς το παρόν, το ζευγάρι μένει στο Παρίσι όπου βρίσκεται η τωρινή δουλειά του πρίγκιπα Joachim, από την οποία θα απεμπλακεί στο τέλος του Ιουνίου. Ίσως τελικά, η απόφαση του πρίγκιπα Harry να άνοιξε έναν νέο δρόμο για τους royals της Ευρώπης, δίνοντάς τους την ευκαιρία να ακολουθήσουν το όνειρό τους, όπως ακριβώς έκανε και ο ίδιος με τη σύζυγό του, Meghan Markle. 

Διαβάστε Επίσης