Πριγκίπισσα Βεατρίκη | Στο ίδιο εστιατόριο με την Taylor Swift

Ήταν η πριγκίπισσα Βεατρίκη στη διάσημη γυναικοπαρεά της τραγουδίστριας;

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Taylor Swift και η πριγκίπισσα Βεατρίκη έχουν το ίδιο γούστο στα εστιατόρια της Νέας Υόρκης. Η Βρετανίδα πριγκίπισσα και η τραγουδίστρια γευμάτισαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου BONDST απολαμβάνοντας sushi. 

Η γυναικοπαρέα της Taylor Swift

Η τραγουδίστρια απαθανατίστηκε κατά την έξοδό της από το εστιατόριο στο NoHo με τις διάσημες φίλες της Selena Gomez, Sophie Turner, Gigi Hadid, Cara Delevingne, και Brittany Mahomes .

Πριγκίπισσα Βεατρίκη | Στο ίδιο εστιατόριο με την Taylor Swift

Την ίδια ώρα, η πριγκίπισσα Βεατρίκη έφτασε στο εστιατόριο μόνη. Ο σύζυγός της Edo Mapelli Mozzi δεν τη συνόδευε αυτή τη φορά ενώ δύο μέρες νωρίτερα είχε απαθανατιστεί με τη μητέρα της, Sarah Ferguson σε εκδήλωση στην πόλη.

Το look που επέλεξε η πριγκίπισσα Βεατρίκη

Για το δείπνο η πριγκίπισσα Βεατρίκη επέλεξε παλτό Burberry, ένα σατέν φόρεμα Zimmerman και ψηλοτάκουνα Jimmy Choo. Από την άλλη, η taylor Swift προτίμησε το casual φθινοπωρινό στιλ της με φούστα Miu Miu, μαύρο τοπ και μπότες Stella McCartney.

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη.

Δεν γνωρίζουμε αν η πριγκίπισσα είναι Swifiew, όπως η Meghan Markle που παρακολούθησε έναν από τους σταθμούς του Eras Tour. Επίσης, δεν έγινε σαφές αν οι δυο τους είχαν κάποια διάδραση κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο εστιατόριο. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι βρέθηκαν την ίδια μέρα και την ίδια ώρα και αυτό μπορεί να μην είναι τυχαίο. 

Διαβάστε Επίσης