Καμίλα | Στην επίσημη έναρξη εργασιών του Κοινοβουλίου με ένα φόρεμα που είχε φορέσει ξανά πρόσφατα

Η Καμίλα στάθηκε στο πλευρό του βασιλικά Καρόλου επιλέγοντας μία συμβολική ενδυμασία.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Κατά την επίσημη έναρξη των εργασιών του Κοινοβουλίου την Τρίτη, η οποία ήταν η πρώτη επίσημη που πραγματοποιήθηκε από την έναρξη της νέας βασιλείας, η Καμίλα στάθηκε στο πλευρό του βασιλιά Καρόλου στο Κοινοβούλιο επιλέγοντας το ίδιο φόρεμα Bruce Oldfield που φορούσε στην ιστορική στέψη τον Μάιο.

Το custom ιβουάρ φόρεμα διαθέτει προσωπικές πινελιές, όπως τα ονόματα των εννέα εγγονών της βασίλισσας Καμίλα διακριτικά κεντημένα γύρω από το στρίφωμα και δύο μικρά χρυσά σκυλάκια, που αντιπροσωπεύουν τα αγαπημένα της σκυλιά διάσωσης, Bluebell και Beth. Περιείχε επίσης αγριολούλουδα για να υποδηλώσει την αγάπη της Καμίλα για τη φύση και την κηπουρική.

Καμίλα | Στην επίσημη έναρξη εργασιών του Κοινοβουλίου με ένα φόρεμα που είχε φορέσει ξανά πρόσφατα

Περιγράφοντας τη διαδικασία σχεδιασμού ως "την απόλυτη παραγγελία της καριέρας μου", ο Oldfield δήλωσε στην Telegraph λίγο μετά την εκδήλωση ότι η διαδικασία ήταν εύκολη. "Όλα ξεκίνησαν με την Αυτού Μεγαλειότητα να λέει: "Bruce, θα ήθελα να μου φτιάξεις το φόρεμα της στέψης μου. Είσαι έτοιμος γι' αυτό; Και φυσικά, ήμουν".

Καμίλα Coronation Day
Η εμφάνιση της Καμίλα στην τελετή στέψης τον Μάιο του 2023

Έχοντας συνεργαστεί με την Καμίλα για πάνω από μια δεκαετία, ο 72χρονος μόδιστρος δήλωσε ότι ήξερε πώς έπρεπε να λειτουργεί το φόρεμα -έχοντας σχεδιάσει τόσα πολλά νυφικά κατά τη διάρκεια της καριέρας του- και ήξερε επίσης πώς να το κάνει να λειτουργήσει στο σωματότυπο της Καμίλα.

"Νομίζω ότι ήθελε αυτό που όλοι θέλουν σε ένα φόρεμα, δηλαδή γοητεία", είπε. "Σχεδιάζω με αρκετά κλασικό τρόπο, σχεδιάζω για να αναδεικνύω το σώμα". Το εμβληματικό φόρεμα εκτέθηκε πρόσφατα στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ μαζί με τη στολή και τη ρόμπα της στέψης του βασιλιά Καρόλου, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που η Καμίλα το ξαναφόρεσε μετά τη στέψη.

Διαβάστε Επίσης