Πρίγκιπας Louis | Ο πατέρας του, πρίγκιπας William, μόλις αποκάλυψε το αγαπημένο του συγκρότημα

Σε ποιους καλλιτέχνες δεν μπορεί να αντισταθεί ο μικρός γιος της Kate Middleton και του πρίγκιπα William.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μία απροσδόκητη αποκάλυψη για τον μικρότερο του γιο, πρίγκιπα Louis, πραγματοποίησε ο πατέρας του, πρίγκιπας William. Μία αποκάλυψη μουσική και άκρως μελωδική.

Το βράδυ της Τρίτης, ο πρίγκιπας της Ουαλίας μίλησε στους OneRepublic ενώ βρισκόταν στα παρασκήνια της τελετής απονομής των βραβείων Earthshot Prize στη Σιγκαπούρη. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας του με το ποπ ροκ συγκρότημα, ο William επαίνεσε τα μέλη του συγκροτήματος που εκτέλεσαν χρέη Opening Act της εκδήλωσής του - η οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο για έργα περιβαλλοντικής βιωσιμότητας σε όλο τον κόσμο. 

"Δεν μπορώ να σας ευχαριστήσω αρκετά", είπε, όπως αναφέρει η The Express. "Ήσασταν καταπληκτικοί. Τι τρόπος για να ξεκινήσει το σόου. Ήταν απίστευτο." Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι το μικρότερο από τα τρία παιδιά του είναι μεγάλος θαυμαστής. 

"Ο Louis, ο μικρότερός μου, λατρεύει τα τραγούδια σας", είπε ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου στο συγκρότημα του "Rescue Me". Όσο για τον μεγαλύτερο γιο του, ο William δήλωσε ότι ο πρίγκιπας George ενδιαφέρεται για τους AC/DC. Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton μοιράζονται τους γιους πρίγκιπα George και πρίγκιπα Louis και την κόρη πριγκίπισσα Charlotte. 

Νωρίτερα φέτος, μία του παλατιού είχε εκμυστηρευτεί στο περιοδικό PEOPLE για το πώς οι βασιλικοί γονείς απολαμβάνουν να μεγαλώνουν τα παιδιά τους με έναν μη παραδοσιακό τρόπο. 

"Αυτά τα παιδιά φαίνονται αρκετά ευτυχισμένα με τη ζωή", μοιράστηκε μία πηγή με το PEOPLE για το εξώφυλλο του Ιουλίου. "Πολλά από αυτά είναι η σταθεροποιητική κανονικότητα που φέρνει η Kate - και έτσι μεγάλωσε. Ο William το λατρεύει απόλυτα".

Ενώ ο William μεγάλωσε ως βασιλικός, οι γονείς της Kate γνωρίστηκαν ενώ εργάζονταν στην British Airways. Η μητέρα της ήταν αεροσυνοδός και ο πατέρας της ήταν αποστολέας πτήσεων. "Προερχόμενη από ένα διαφορετικό υπόβαθρο, εκτιμά τη σημασία του οικογενειακού χρόνου", δήλωσε πηγή προσκείμενη στο βασιλικό οίκο. "Δεν μεγάλωσε σε αυτό το αριστοκρατικό περιβάλλον όπου βλέπεις τα παιδιά για λίγο χρόνο κάθε μέρα". Ο εσωτερικός συνεργάτης πρόσθεσε ότι ο William και η Kate "συνειδητά έθεσαν ως στόχο να επιτύχουν μια αίσθηση κανονικότητας".

Διαβάστε Επίσης