Βασιλιάς Κάρολος | Η εντυπωσιακή τούρτα - έκπληξη για τα 75α γενέθλιά του

Ανάμεσα στα στοιχεία που συνέθεσαν το λαμπερό Pre-Birthday Royal Tea Party ήταν και η τριώροφη τούρτα - έκπληξη, η οποία συγκίνησε τον εορτάζοντα μονάρχη.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όλα δείχνουν ότι ο βασιλιάς Κάρολος ανυπομονεί να γίνει 75 ετών και να γιορτάσει τα πιο εντυπωσιακά γενέθλια που έχει περάσει ποτέ. Μία ημέρα πριν από το ιστορικό ορόσημο, ο μονάρχης φέρεται να πραγματοποίησε έναν μικρό εορτασμό, αφού του προσφέρθηκε μια (εντυπωσιακή) τριώροφη τούρτα σε ένα πάρτι που διοργανώθηκε προς τιμήν του.

Ο βασιλιάς Κάρολος πέρασε το απόγευμα της Δευτέρας με άλλους 75χρονους, ήρωες της κοινότητας που είχαν υποδείξει φίλοι και συγγενείς, σε ένα πάρτι τσαγιού στο σπίτι του στο Γκλόστερσαϊρ, Highgrove. Ο βασιλιάς έδειχνε να εκπλήσσεται ευχάριστα καθώς μια τοπική χορωδία του τραγούδησε το Happy Birthday στο τέλος του πάρτι, όταν του παρουσιάστηκε η μεγαλοπρεπής τούρτα Victoria sponge cake, με χρυσό γλάσο και ένα στεφάνι στην κορυφή.

Βασιλιάς Κάρολος | Η εντυπωσιακή τούρτα - έκπληξη για τα 75α γενέθλιά του

Το πάρτι, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Orchard Room, την αίθουσα τσαγιού των επισκεπτών στους κήπους του Highgrove, σηματοδότησε επίσης τις 75ες επετείους του NHS και της γενιάς Windrush το 2023. Μάλιστα, όπως αναφέρουν διεθνή μέσα, η Edna Henry, μία από τους προσκεκλημένους στο πάρτι που συμμετείχαν σε πορτραίτα της γενιάς Windrush σε ένα έργο που επέβλεψε ο βασιλιάς, τον συνεχάρη για τη συμπλήρωση των 75 χρόνων εν ζωή.

Βασιλιάς Κάρολος 75α γενέθλια Party

Ανάμεσα στους καλεσμένους αυτού του Birthday Royal πάρτι υπήρχαν επίσης μερικά διάσημα πρόσωπα, όπως ο δημοφιλής σεφ Raymond Blanc, ο οικοδεσπότης του "The Repair Shop” Jay Blades και η τραγουδίστρια Leee John από το συγκρότημα Imagination της δεκαετίας του 1980.

Ο Jay, πρεσβευτής του King's Foundation, απέτισε φόρο τιμής στον Κάρολο, λέγοντας: "Είναι ο νέος βασιλιάς, αλλά είναι επίσης παρών για την κοινότητα, πάντα ήταν εδώ για την κοινότητα, πάντα σκεφτόταν διορατικά για το τι κάνουμε για το περιβάλλον, αλλά και για τη συμμετοχή των μελών της κοινότητας στην προστασία του τελευταίου. Έτσι, το να έχει αυτή την ομάδα ανθρώπων εδώ, είναι απλά απίστευτο - αυτό είναι μέρος του, αυτό είναι που αγαπά πραγματικά να κάνει".

Διαβάστε Επίσης