Βασιλιάς Κάρολος | Το dress code στο πάρτι για τα 75α γενέθλιά του

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton θα είναι καλεσμένοι στο πάρτι που θα κάνει ο βασιλιάς Κάρολος.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο βασιλιάς Κάρολος θα γιορτάσει, στις 14 Νοεμβρίου, τα 75α γενέθλιά του. Για τη σημαντική στιγμή ετοιμάζει ένα πάρτι που θα πραγματοποιηθεί στο Clarence House.

Η επανένωση της οικογένειας θα συμβεί λίγες μόλις εβδομάδες μετά την επιστροφή του βασιλιά και της βασίλισσας Καμίλα από το ταξίδι τους στην Κένυα αλλά και μετά τον πρώτο "λόγο του βασιλιά"

Η λίστα με τους καλεσμένους

Η πριγκίπισσα και ο πρίγκιπας της Ουαλίας, η πριγκίπισσα Άννα και ο δούκας με τη δούκισσα του Εδιμβούργου είναι ανάμεσα στους καλεσμένους που τιμήσουν τον Βρετανό μονάρχη. Από το πάρτι για τα 75α γενέθλιά του δε θα λείπουν και μακρινά μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. 

Το dress code

Η γιορτή θα είναι, όπως όλα δείχνουν, σε κλειστό κύκλο. Αν κρίνουμε από τα 70α του γενέθλια ωστόσο θα υπάρχει dress code και θα είναι επίσημο ένδυμα. 

Αυτό σημαίνει ότι το σμόκιν θα επικρατήσει για τους κυρίους και βραδινά φορέματα για τις κυρίες τα οποία θα συνδυαστούν με εντυπωσιακά κοσμήματα. 

Το πάρτι γενεθλίων που οργάνωσε η βασίλισσα Ελισάβετ

Στα 70 γενέθλια του Καρόλου, το 2018, έγινε ένα αντίστοιχο πάρτι το οποίο οργάνωσε η εκλιπούσα μητέρα του. Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας απαθανατίστηκαν να φτάνουν στο Μπάκιγχαμ με τα αυτοκίνητά τους. Η Kate Middleton, οι πριγκίπισσες Βεατρίκη και Ευγενία αλλά και ο πρίγκιπας Harry με την έγκυο τότε Meghan Markle έχοντας μόλις γυρίσει από την πρώτη τους παγκόσμια περιοδεία ως δούκας και δούκισσα του Sussex. 

Διαβάστε Επίσης