Πρίγκιπας George | Ο πραγματικός λόγος που μαθαίνει ισπανικά μαζί με την αδερφή του

Τι σημαίνει αυτό για το μέλλον του πρίγκιπα George και της πριγκίπισσας Charlotte.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Εύκολα μπορεί να συμπεράνει κανείς ότι το να ανήκεις στον βασιλικό κύκλο συνεπάγεται και πολλά ταξίδια στο εξωτερικό. Κατά συνέπεια πολλά από τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας μαθαίνουν τουλάχιστον μία ξένη γλώσσα από την παιδική τους ηλικία. Η βασίλισσα Ελισάβετ για παράδειγμα μιλούσε ουαλικά, γαλλικά και γερμανικά. Η ίδια απαίτηση υπάρχει και από τις νεότερες γενιές όπως είναι ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte. Τα δύο πριγκιπόπουλα μαθαίνουν ισπανικά από τη μητέρα τους, Kate Middleton

Οι Βρετανοί μιλούν κυρίως γαλλικά ως δεύτερη γλώσσα

Αυτό μπορεί να αποτελεί έκπληξη για εκείνους που ξέρουν ότι η συνηθισμένη δεύτερη γλώσσα για τη Βρετανία είναι τα γαλλικά. Η βασίλισσα Ελισάβετ τα μιλούσε άπταιστα και μπορούσε ακόμα και να παραγγείλει τα γεύματά της με αυτό τον τρόπο. 

Ας μην ξεχνάμε ότι και ο πρίγκιπας William μιλάει γαλλικά με τα παιδιά του και λέει χαριτωμένα την πριγκίπισσα Charlotte 'mignonette' που είναι το αρωματικό φυτό ρεζεδά. Ωστόσο, υπάρχει λόγοςπου η πριγκίπισσα της Ουαλίας θέλει τα παιδιά της να μάθουν και ισπανικά. 

Γιατί ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte μαθαίνουν ισπανικά

Η Kate Middleton ξέρει καλύτερα από τον καθένα ότι ο πρίγκιπας George μέσα από τον ρόλο του ως διάδοχος του θρόνου θα πρέπει να διατηρήσει σημαντικές διεθνείς σχέσεις. Η βασιλική ανταποκρίτρια Danielle Stacey αναφέρει ότι και τα τρία παιδιά της οικογένειας θα έχουν επαφές με ανθρώπους από όλο τον κόσμο στο πλαίσιο των βασικικών καθηκόντων του οπότε η μητέρα τους ξέρει ότι είναι σημαντική η καλή τους σχέση με τις ξένες γλώσσες. 

Η επιλογή του να μάθουν ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte ισπανικά έχει να κάνει με τη σχέση της Kate Middleton με τη γλώσσα. "Η Kate πέρασε χρόνο στη Χιλή στα πρώιμα χρόνια της και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα επέλεγε τη γλώσσα και φυσικά βοηθάει που τα παιδιά έχουν τον δικό τους δάσκαλο στο πρόσωπο της νταντάς τους, Maria που τους βοηθάει στην εξάσκηση". 

Η 8χρονη πριγκίπισσα Charlotte μπορούσε να μετράει στα ισπανικά από την ηλικία που πήγε στο νηπιαγωγείο το 2018. Το ίδιο είχε συμβεί και με τον 10χρονο σήμερα πρίγκιπα George. Και όλα αυτά τα χρωστούν στη νταντά τους Maria Teresa Turrion Borrallo.

Διαβάστε Επίσης