Βασίλισσα Letizia | Ο τολμηρός συνδυασμός που έκανε στα εγκαίνια έκθεσης για τον Picasso

Τη βασίλισσα Letizia συνόδευσε ο σύζυγός της, βασιλιάς Felipe.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μετά από την τριήμερη επίσκεψη στη Δανία, ο βασιλιάς Felipe και η βασίλισσα Letizia επέστρεψαν στις καθιερωμένες υποχρεώσεις τους στην Ισπανία.

Το βασιλικό ζευγάρι εγκαινίασε την Τρίτη 14 Νοεμβρίου την έκθεση Picasso 1906 στο Εθνικό Μουσείο Τέχνης Βασίλισσα Σοφία ενώ η 51χρονη βασίλισσα ήταν πρόεδρος στην τελετή των Διεθνών Βραβείων Δημοσιογραφίας της El Mundo που πραγματοποιήθηκαν στο Μουσείο ντελ Πράδο.

Βασίλισσα Letizia | Ο τολμηρός συνδυασμός που έκανε στα εγκαίνια έκθεσης για τον Picasso

Ο χρωματικός συνδυασμός που επέλεξε η βασίλισσας Letizia

Για την εμφάνισή της η Letizia προτίμησε δύο χρώματα που συνήθως θεωρούνται "ανταγωνιστικά": το κόκκινο και το ροζ. Επέλεξε ένα κόκκινο κοστούμι Carolina Herrera τα κουμπιά του οποίου ήταν σε διαφορετικούς χρωματικούς τόνους και το συνδύασε με ροζ πουκάμισο Boss. Ολοκλήρωσε το σύνολό της με ψηλοτάκουνα από το ιταλικό brand Patrizia Pepe. 

Όσο για τα αξεσουάρ που επέλεξε ήταν ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια τα οποία φόρεσε πρώτη φορά το 2014 και το αγαπημένο της δαχτυλίδι Coreterno.

Βασιλιάς Felipe και βασίλισσα Letizia

Ο συνδυασμός του κόκκινου και του ροζ είναι τολμηρός γιατί είναι δύο χρώματα που συνήθως δεν πάνε μαζί. Η βασίλισσα Letizia όμως μπορεί και υποστηρίζει μια τέτοια στιλιστική επιλογή. 

Το κόκκινο κοστούμι που επέλεξε είναι ίδιο με το πράσινο Carolina Herrera που είχε επιλέξει σε αρκετές δημόσιες εμφανίσεις της στο παρελθόν. Είναι άλλωστε μία από τις πολύ αγαπημένες της σχεδιάστριες.

Διαβάστε Επίσης