Felipe | Το φλερτ με τη Mary της Δανίας και η αντίδραση της Letizia

Το ταξίδι του βασιλιά Felipe και της βασίλισσας Letizia στη Δανία έδωσε τροφή στα δημοσιεύματα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η τριήμερη επίσημη επίσκεψη του βασιλιά Felipe και της βασίλισσας Letizia στη Δανία συμπεριλάμβανε την παρουσία τους σε πολλές εκδηλώσεις. Μία από αυτές ήταν η δεξίωση που παρέθεσε η βασίλισσα Margrethe της Δανίας. 

Για την περίσταση, η Letizia επέλεξε μια μπλε δημιουργία Felipe Varela και την εντυπωσιακή τιάρα fleur-de-lys. Κατά τη διάρκεια του δείπνου όμως κέρδισε τα βλέμματα κι ένα άλλο στιγμιότυπο με την 51χρονη βασίλισσα της Ισπανίας. Η αντίδρασή της στο φερόμενο φλερτ του βασιλιά Felipe με την πριγκίπισσα Mary της Δανίας, τη σύζυγό του πρίγκιπα Frederik.

Διαβάστε Επίσης

Το φλερτ ανάμεσα στον Felipe και τη Mary

Στο δείπνο ο βασιλιάς Felipe κάθισε ανάμεσα στην βασίλισσα Margrethe και την πριγκίπισσα Mary. Σε όλη τη διάρκεια φαινόταν να υπάρχει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα μεταξύ τους, σε αντίθεση με την αμήχανη στιγμή στο αεροδρόμιο, με γέλια και οικειότητα. Ένα αυστηρό βλέμμα όμως από τη βασίλισσα Letizia στον σύζυγό της δημιούργησε την αίσθηση ότι "μαρκάρει την περιοχή της". Από τη δική της μεριά, η Letizia διατήρησε ελάχιστη επαφή με τον πρίγκιπα Frederik, τον σύζυγo της Mary. 

Η κίνηση της Letizia δεν πέρασε απαρατήρητη από τις κάμερες και στη συνέχεια οι εικόνες από το δείπνο έγιναν viral. 

Ή σκηνή επαναλήφθηκε σε δεύτερο δείπνο

Ακολούθησε ένα ακόμη γεύμα στην Κοπεγχάγη. Αυτή τη φορά οικοδεσπότες ήταν ο Felipe και η Letizia οι οποίο θέλησαν να ευχαριστήσουν το πριγκιπικό ζεύγος της Δανίας για τη φιλοξενία. Το δείπνο πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη στο Glyptoteca του Μουσείου Γλυπτικής και η ίδια σκηνή επαναλήφθηκε. 

Ο βασιλιάς της Ισπανίας και η πριγκίπισσα της Δανίας είχαν μια ζωηρή συζήτηση. Χαμογελούσαν αρμονικά και η βασίλισσα Letizia έριχνε το βλέμμα τους προς το μέρος τους μόνο που αυτή τη φορά φαινόταν λίγο θυμωμένη