Βασίλισσα Letizia | Συνδύασε το Ralph Lauren φόρεμά της με την τσάντα της Leonor

Η βασίλισσα Letizia αποτελεί στιλιστικό πρότυπο για τις κόρες της αλλά φαίνεται πως εμπνέεται και εκείνη από αυτές.

Στο τριήμερο ταξίδι της στη Δανία, η βασίλισσα Letizia μας χάρισε μερικές από τις πιο κομψές εμφανίσεις της. Κάποιες από αυτές ήταν με ρούχα και αξεσουάρ που έχουμε ξαναδεί μιας και είναι γνωστό ότι η 51χρονη βασίλισσα της Ισπανίας είναι λάτρης της βιωσιμότητας.

Το αξεσουάρ που "δανείστηκε" από την πριγκίπισσα Leonor

Σε μία από τις επίσημες εξόδους της επίσκεψής της επέλεξε ένα να φορέσει ξανά το λευκό Ralph Lauren φόρεμά της -το είχε βάλει και στο επίσημο ταξίδι της στη Νέα Υόρκη το 2022- το οποίο συνδύασε με nude γόβες και ασορτί τσάντα clutch. Το δεύτερο αξεσουάρ το είδαμε πρόσφατα σε επίσημη εμφάνιση της 18χρονης κόρης της, πριγκίπισσας Leonor.

Βασίλισσα Letizia | Συνδύασε το Ralph Lauren φόρεμά της με την τσάντα της Leonor

Η πριγκίπισσα Leonor το είχε επιλέξει σε μία σημαντική στιγμή για τη μικρότερη αδερφή της, τη 16χρονη Infanta Sofia. Πρόκειται για μία τσάντα που φέρει την υπογραφή Narciso Rodriguez και Zara.

Άλλη μία απόδειξη ότι η βασίλισσα Letizia μοιράζεται τη γκαρνταρόμπα της με τις κόρες της. Αποτελεί στιλιστικό πρότυπο για τις δύο κόρες που έχει αποκτήσει με τον βασιλιά Felipe αλλά φαίνεται πώς εμπνέεται κιόλας από εκείνες. 

Βασιλιάς Felipe και βασίλισσα Letizia

Για να προστατευτεί από το κρύο η Letizia ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ροζ  Carolina Herrera παλτό. 

Διαβάστε Επίσης