Πρίγκιπας Frederik | Πρωταγωνιστεί σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Ο πρίγκιπας Frederik της Δανίας είναι το πρόσωπο των ημερών.

HARPER'S BAZAAR TEAM

σκεψη του βασιλιά Felipe και της βασίλισσας Letizia στη Δανία έστρεψε την προσοχή σε ένα άλλο αγαπημένο ζευγάρι. Ο λόγος για την πριγκίπισσα Mary και τον πρίγκιπα Frederik.

Οι roylas της Δανίας πρωταγωνίστησαν, άθελά τους, και σε ένα σκάνδαλο που ήθελε τον διάδοχο του θρόνου να έχει ερωτική σχέση με τη Μεξικανή socialite Geneveva Casanova. Η ίδια διέψευσε τα δημοσιεύματα αναφέροντας πως θα κινηθεί νομικά ενώ η πριγκίπισσα Mary της Δανίας έδειξε εμπιστοσύνη και στήριξη στον σύζυγό της με τον δικό της τρόπο. 

Το viral βίντεο με τον πρίγκιπα Frederik 

Λίγα 24ωρα μετά ο πρίγκιπας Frderik γίνεται ξανά viral. Αυτή τη φορά με ένα βίντεο που προωθεί τους  δρομικούς αγώνες Royal Run 2024. Το βίντεο ανέβασε αρχικά ο επίσημος λογαριασμός της δανικής βασιλικής οικογένειας στο Instagram την Πέμπτη. Ξεκινά με τον 55χρονο πρίγκιπα να χαιρετά την κάμερα και στη συνέχεια βλέπουμε και τον ίδιο και τη σύζυγό του από παλαιότερες συμμετοχές τους στους αγώνες. 

Ο πρίγκιπας Frederik και η πριγκίπισσα Mary συμμετείχαν στο Royal Run 2023 μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους, πρίγκιπα Christian, πριγκίπισσα Isabella, πρίγκιπα Vincent και πριγκίπισσα Josephine.

Η διοργάνωση προέκυψε έπειτα από έμπνευση του πρίγκιπα Frederik κατά τα 50α του γενέθλια. Δεν είναι ένας αγώνας που έχει προτεραιότητα τον καλύτερο χρόνο αλλά απλά τη συμμετοχή. 

Διαβάστε Επίσης