Πριγκίπισσα Mary της Δανίας | Η στάση που κράτησε μετά το σκάνδαλο με τον σύζυγό της

Η πριγκίπισσα Mary "απάντησε" στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με τον πρίγκιπα Frederik και την Μεξικανή socialite.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Mary της Δανίας τολμά να κάνει δηλώσεις μέσα από τις ενδυματολογικές της επιλογές. Κάπως έτσι εξέλαβαν οι royal fans την πρόσφατη επιλογή κοσμημάτων που έκανε σε επίσημο έξοδό της στο πλευρό του συζύγου της, πρίγκιπα Frederik. 

H 51χρονη πριγκίπισσα και ο διάδοχος του θρόνου της Δανίας βρέθηκαν στην έκθεση του ζωγράφου Joaquín Sorolla με τίτλο Light in Motion και στο επίσημο δείπνο που πραγματοποιήθηκε στο μουσείο Glyptoteket της Κοπεγχάγης. Η εμφάνιση αυτή ήταν στο πλαίσιο της τριήμερης επίσκεψης του βασιλικού ζευγαριού της Ισπανίας στη Δανία. 

Το συμβολικό κόσμημα που επέλεξε η πριγκίπισσα Mary

Για την περίσταση η πριγκίπισσα της Δανίας προτίμησε ένα κομψό σύνολο με μαύρο τοπ και φούστα H&M από τη συλλογή Conscious,  επιλέγοντας να το συνδυάσει με ένα κόσμημα αφιερωμένο στον σύζυγό της. Η χρονική στιγμή δεν ήταν τυχαία αφού τις τελευταίες ώρες έχει ξεσπάσει σκάνδαλο με τον πρίγκιπα Frederik έπειτα από κάποιες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από το σκανδαλοθηρικό ισπανικό μέσο Lecturas. Σε αυτές διακρίνεται ο πρίγκιπας με την Μεξικανή socialite, Geneveva Casanova κατά τη διάρκεια ταξιδιού τους στη Μαδρίτη. 

Το 18 καρατίων χρυσό κολιέ της πριγκίπισσας Mary είναι από τον οίκο κοσμημάτων Halberstadt και έχει επάνω του το αρχικό F. Φαίνεται πως η ίδια θέλησε να "απαντήσει" με αυτό τον τρόπο στο σκάνδαλο. 

Οι δηλώσεις της Mεξικανής socialite

Την ώρα που η πριγκίπισσα δείχνει το προφίλ του ενωμένου ζευγαριού η Geneveva Casanova διέψευσε σε επίσημες δηλώσεις της τον υποτιθέμενο ερωτικό δεσμό της με τον πρίγκιπα. 

"Αρνούμαι κατηγορηματικά τα σενάρια περί ρομαντικής σχέσης ανάμεσα στον πρίγκιπα Frederik κι εμένα" τόνισε. 

"Κάθε δήλωση αυτού του τύπου υπολείπεται της αλήθειας αλλά και διαστρεβλώνει τα γεγονότα με ένα ύπουλο τρόπο" συνέχισε η Μεξικανή. "Η κατάσταση βρίσκεται ήδη στα χέρια του δικηγόρου μου και θα επιληφθεί με σχετικές κινήσεις για να προστατευτεί το δικαίωμα της τιμής, της αλήθειας και της ιδιωτικότητας". 

Διαβάστε Επίσης