Βασιλιάς Κάρολος | Ηχηρές απουσίες από το βίντεο για 75α γενέθλιά του

Ο βασιλιάς Κάρολος γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια μετά την ενθρόνιση.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μια μεγάλη ημέρα ήταν 14η Νοέμβρη για τη Βρετανία αφού ο βασιλιάς Κάρολος γιόρτασε τα 75α γενέθλιά του. Το Παλάτι αποφάσισε να του ευχηθεί μέσα από τον επίσημο λογαριασμό στο Χ με ένα αφιερωματικό βίντεο.

Από αυτό όμως απουσίαζαν κάποια μέλη της οικογένειας όπως είναι οι σύζυγοι των γιων του και τα εγγόνια του. 

Στο 40 δευτερολέπτων βίντεο βλέπουμε μια σειρά από φωτογραφίες της ζωής του Καρόλου από τη βρεφική ηλικία μέχρι σήμερα. Σε αυτές πρωταγωνιστούν οι γονείς του, τα αδέρφια του και οι γιοι του, William και Harry. 

Ωστόσο, οι νύφες του Kate Middleton και Meghan Markle δεν είναι σε καμία από τις φωτογραφίες. Επίσης, απουσιάζουν τα τρία παιδιά του William και της Kate και τα δύο παιδιά του Hary και της Meghan. 

Η μεγάλη έκπληξη για την απουσία των εγγονιών του 

Το γεγονός ότι απουσιάζουν ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte, ο πρίγκιπας Louis, ο Archie και η Lilibet αλλά και οι νύφες του προκάλεσε μεγάλη έκπληξη καθώς ο βασιλιάς Κάρολος έχει αναφερθεί με τα καλύτερα λόγια σε δημόσιες τοποθετήσεις του. 

Εξέφρασε την "αγάπη για τον Harry και τη Meghan καθώς χτίζουν τη ζωή τους στο εξωτερικό" και πρόσφατα αποκάλεσε την Kate "πολυαγαπημένη νύφη" του. 

Την ίδια ώρα, ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας ευχήθηκαν στον βασιλιά Κάρολο για τα γενέθλιά του με μία σειρά από φωτογραφίες. 

Διαβάστε Επίσης