Margot Robbie | H επιστροφή στο κόκκινο χαλί με μία εντυπωσιακή δημιουργία

Στην πρεμιέρα του Saltburn στο Λος Άντζελες έκανε το comeback της η Margot Robbie μετά τη λήξη της απεργίας των ηθοποιών.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μια νέα εποχή ξεκινά για τους ηθοποιούς του Χόλιγουντ μετά τη λήξη της απεργίας τους που έφερε μια ιστορική συμφωνία με τα studios. Η πρώτη εμφανής ένδειξη της κανονικής συνθήκης που θα επικρατεί πια είναι η επιστροφή των μεγάλων σταρ στο κόκκινο χαλί. Μία από αυτές είναι και η Margot Robbie που εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας Saltburn στο Λος Άντζελες μαζί με τις Carey Mulligan και Emerald Fennell.

Η 33χρονη σταρ εντυπωσίασε με την εμφάνισή της επιλέγοντας μία total black δημιουργία -αφήνοντας εντελώς πίσω της τη ροζ εποχή της Barbie- που αποτελείται από διάφανο κορσέ και μάξι φούστα. 

Margot Robbie | H επιστροφή στο κόκκινο χαλί με μία εντυπωσιακή δημιουργία

Η Margot Robbie συνοδευόταν στην πρεμιέρα από τον σύζυγό της Tom Ackerley, με τον οποίο είναι παντρεμένη από το 2016. Εκείνος ωστόσο περίμενε υπομονετικά μέχρι η αγαπημένη του να ποζάρει στα φωτογραφικά φλας. Αυτή ήταν η πρώτη εμφάνιση της ηθοποιού στο κόκκινο χαλί μετά από καιρό. 

H Margot Robbie συμμετείχε ενεργά στην απεργία

Η κινηματογραφική Barbie στάθηκε στο πλευρό της απεργίας του σωματείου της από την πρώτη ημέρα της κήρυξης της. Μάλιστα απαθανατίστηκε με πλακάτ σε πορεία του SAG-AFTRA. Η 33χρονη ηθοποιός ήταν ανάμεσα σε μια μεγάλη ομάδα διαδηλωτών φορώντας ένα λευκό t-shirt με μήνυμα υπέρ της απεργίας, σορτς και αθλητικά παπούτσια.

Δεν ήταν η μοναδική A-list ηθοποιός που τάχθηκε υπέρ της απεργίας . Όταν ρωτήθηκε στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα της "Barbie". "Υποστηρίζω πάρα πολύ όλα τα συνδικάτα και είμαι μέλος του SAG, οπότε, φυσικά, θα σταθώ δίπλα τους" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε Επίσης