Meghan Markle | Αφήνει τη βρετανική βασιλική οικογένεια στο παρελθόν και πλέον κοιτάει μόνο μπροστά

Όσα αναφέρει ο συγγραφέας του "Endgame" και δημοσιογράφος του βασιλικού ρεπορτάζ εδώ και μία δεκαετία για την αλλαγή της Δούκισσας του Sussex.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τη στιγμή που αρκετά δημοσιεύματα του διεθνή Τύπου αναφέρονται στο παρελθόν της Meghan Markle εντός της βασιλικής οικογένειας, η δούκισσα του Sussex κοιτάει μόνο μπροστά. Στο μέλλον των επαγγελματικών της σχεδίων και της κοινής ζωής με τον πρίγκιπα Harry και τα δύο τους παιδιά. 

Ενώ η Δούκισσα του Sussex έχει "προχωρήσει" από τις στιγμές της στη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, ο Harry "έχει ακόμη εκκρεμότητες", αναφέρει ο συγγραφέας Omid Scobie, του οποίου το νέο βιβλίο Endgame κυκλοφορεί στις 28 Νοεμβρίου, στο περιοδικό People. 

"Αρκετά νωρίς στη διαδικασία [της συγγραφής του βιβλίου], μερικές από αυτές τις πηγές της Meghan στις οποίες πραγματικά στηρίχτηκα τα προηγούμενα χρόνια αυτή τη φορά, έλεγαν: 'Ξέρετε κάτι; Δεν θέλει να έχει καμία σχέση με αυτό", λέει ο Scobie, ο οποίος καλύπτει το ρεπορτάζ για τη βασιλική οικογένεια για περισσότερο από μια δεκαετία.

"Για τον πρίγκιπα Harry είναι διαφορετικό. Έχει ακόμα εκκρεμότητες όσον αφορά τις μάχες του με τον Τύπο. Η πρόκλησή του θα είναι να βρει κάτι που να το εξισορροπεί, ώστε να τον δούμε να εργάζεται σε έναν χώρο που δεν συνδέεται με τους δεσμούς που τον δένουν από το παρελθόν", λέει.

Παρόλα αυτά, η Meghan και ο Harry έχουν διατηρήσει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον βασιλιά Κάρολο - και έφτασαν στον μονάρχη για να του ευχηθούν χρόνια πολλά την Τρίτη.

"Με τον Harry, υπάρχει μια απρόθυμη αποδοχή ότι αυτός είναι ακριβώς ο πατέρας του. Θα προτιμούσε να το έχει αυτό στη ζωή του από το να το αποκόψει εντελώς. Ως εκ τούτου, όταν μιλούν είναι συχνά ο πρίγκιπας Harry εκείνος που απλώνει πρώτος το χέρι του", λέει ο Scobie. "Και έμεινα έκπληκτος όταν έμαθα ότι ακόμη και η Meghan έχει κάποιου είδους αλληλογραφία με τον Κάρολο, στέλνοντας φωτογραφίες των παιδιών, αν και δεν απευθύνονται απευθείας σε εκείνον. Οπότε υπάρχει μια προθυμία εκεί".

Διαβάστε Επίσης