Sofia Vergara | Μιλάει για πρώτη φορά για το διαζύγιο της με τον Joe Manganiello

Η Sofía Vergara και ο Joe Manganiello ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους πριν 4 μήνες, και η σταρ αποκαλύπτει πώς ήταν για εκείνη η χρονιά που πέρασε.

Μετά από τον χωρισμό με τον Joe Manganiello το 2023, η Sofia Vergara μιλάει για πρώτη φορά για το νέο κεφάλαιο που έχει ανοίξει στην ζωή της και αποκαλύπτει πως θέλει να είναι το 2024.

"Είχα μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά", είπε η Λατίνα σταρ στη συνέντευξη της στο People. "Δεν θέλω να πω "κακιά" ή κάτι τέτοιο, αλλά ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και πολύ δύσκολη", εξήγησε και πρόσθεσε: 

"Φέτος πήρα διαζύγιο, προέκυψε και η απεργία της SAG που κράτησε τόσο καιρό. Εχω δει φίλους μου να αγωνίζονται—μερικοί έπρεπε να βγάλουν τα παιδιά τους από τα σχολεία τους ή είχαν προβλήματα με τα στεγαστικά δάνειά τους-, οπότε ήταν μια περίεργη, παράξενη χρονιά".

Ωστόσο, η Sofia Vergara παραμένει αισιόδοξη για το μέλλον. " Νομίζω ότι όλα τα πράγματα λύνονται, όλα θα πάνε καλά και είμαι πολύ ενθουσιασμένη για την επόμενη χρονιά".

Sofia Vergara | Μιλάει για πρώτη φορά για το διαζύγιο της με τον Joe Manganiello

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός μιλάει ανοιχτά για τον χωρισμό της, και ενώ δεν έχουν σχολιάσει δημόσια την τρέχουσα κατάσταση της σχέσης τους, και οι δύο έχουν εντοπιστεί με άλλους ανθρώπους.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Sofia Vergara  εθεάθη να κάνει παρέα με τον ορθοπεδικό χειρουργό, Justin Saliman. Εν τω μεταξύ, ο πρώην σύζυγος της, Joe, φωτογραφήθηκε να βγαίνει από το γυμναστήριο με την ηθοποιό Caitlin O'Connor.