Πρίγκιπας Αλβέρτος - Πριγκίπισσα Charlene | Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τα παιδιά τους

Η δημοφιλής πριγκίπισσα του Μονακό εμπιστεύτηκε το χρώμα της χρονιάς, ενώ οι λήψεις με τα παιδιά της σαγήνευσαν τον φωτογραφικό φακό.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Monaco National Day αποτέλεσε την καλύτερη ευκαιρία για μία σπάνια οικογενειακή δημόσια εμφάνιση της πριγκιπικής οικογένειας του Μονακό. Ο πρίγκιπας Αλβέρτος συνοδεύτηκε από τη σύζυγό του, πριγκίπισσα Charlene και τα παιδιά τους.

Το Μονακό γιόρτασε την ετήσια εκδήλωση την Κυριακή, με την οποία εορτάστηκαν τα εκατό χρόνια του πρίγκιπα Renie II, ο οποίος, μαζί με τη σύζυγό του πριγκίπισσα Grace, δημιούργησαν τη σημερινή Royal οικογένεια του Μονακό. 

Πρίγκιπας Αλβέρτος - Πριγκίπισσα Charlene | Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τα παιδιά τους

Συγκεντρώνοντας τρεις γενιές της βασιλικής οικογένειας, ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η πριγκίπισσα Charlene συμμετείχαν μαζί με τα 8χρονα δίδυμά τους -τον γιο τους πρίγκιπα Jacques και την κόρη τους πριγκίπισσα Gabriella - καθώς και τις αδελφές του Αλβέρτου, Καρολίνα, πριγκίπισσα του Ανόβερου, και πριγκίπισσα Στεφανία.

Πριγκίπισσα Charlene

Η Εθνική Ημέρα του Μονακό ξεκίνησε με μια πανηγυρική λειτουργία Te Deum νωρίς το πρωί για 1.900 προσκεκλημένους. Φτάνοντας στον καθεδρικό ναό, ο πρίγκιπας Αλβέρτος, 65 ετών, ήταν ντυμένος με στολή με στρατιωτικές τιμές, ενώ η πριγκίπισσα Σαρλίν, 45 ετών, εμφανίστηκε από την κορυφή ως τα νύχια στα εθνικά κόκκινα. 

Φορώντας ένα δίπτυχο κόκκινο παντελόνι με φαρδύ γυριστό γιακά που διέθετε ως ένα αξιοσημείωτο highlight ένα ενιαίο μετάλλιο με κορδέλα, η πριγκίπισσα Charlene συνδύασε την ενδυμασία με ένα καπέλο τύπου μπερέ Stephen Jones και ψηλοτάκουνες μπότες. Επιστρέφοντας στο παλάτι, ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η σύζυγός του, πριγκίπισσα Charlene προχώρησαν στις τελετές στην αυλή, οι οποίες αποτελούν μέρος των ετήσιων εορταστικών εκδηλώσεων.

Διαβάστε Επίσης