Πριγκίπισσα Ευγενία | Η ανασφάλεια με την εικόνα της και το bullying από πρώην φίλους

Η κόρη της Sarah Ferguson και του πρίγκιπα Andrew σε μία συγκινητική εξομολόγηση για τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Ευγενία μίλησε με ειλικρίνεια για τα θέματα που είχε με την "εμφάνισή" της μεγαλώνοντας κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στο podcast Table Manners. Στο επεισόδιο, η μητέρα δύο παιδιών συζήτησε πώς αυτά διαμορφώθηκαν εξαιτίας του ελέγχου της εικόνας της καθώς μεγάλωνε στο επίκεντρο της δημοσιότητας.

Μιλώντας στους οικοδεσπότες Jessie και Lennie Ware, η νεαρή Royal εξήγησε πώς οι συνεχείς συζητήσεις για τα ρούχα και την εμφάνισή της κατέληξαν να έχουν αρνητικές επιπτώσεις πάνω της. Όταν ρωτήθηκε για τα σχόλια σχετικά με τα ρούχα της ή για το αν φαινόταν κουρασμένη, η Ευγενία είπε ότι τα σχόλια είχαν "σίγουρα έχει προκαλέσει μερικά προβλήματα", καθώς ήταν κολλημένη στο ότι "έπρεπε να δείχνει με έναν συγκεκριμένο τρόπο" λόγω της οικογενειακής της καταγωγής. 

"Υποθέτω ότι όλοι το έχουν αυτό αν βρίσκεσαι στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Υποθέτω ότι στην οικογένειά μας, συμβαίνει σε εκείνη την τέλεια ηλικία όπου είσαι, ξέρεις, 13 ετών και έχεις αυτό το χαζό κούρεμα dorky bowl και είσαι λίγο παχουλή, όλα τα αγόρια σε εκφοβίζουν και όλα αυτά τα πράγματα".

Στη συνέχεια, η Ευγενία μοιράστηκε ότι αυτό δεν ισχύει πλέον στη νέα της πατρίδα, την Πορτογαλία, όπου ζει με τον σύζυγό της Jack Brooksbank και τα δύο τους παιδιά, τον August και τον Ernest. "Γι' αυτό η Πορτογαλία είναι το όνειρο, γιατί μπορώ να πάω στο σούπερ μάρκετ με τα αθλητικά μου και τα μαλλιά μου στοιβαγμένα στο κεφάλι μου και να μην με πειράζει κανείς", αστειεύτηκε. "Κανείς δεν ενδιαφέρεται. Και αυτό είναι κουλ".

Διαβάστε Επίσης