Πώς η πριγκίπισσα Ευγενία έσπασε τον "χρυσό κανόνα" της βασίλισσας Ελισάβετ

Η πριγκίπισσα Ευγενία ήταν πάντα ιδιαίτερα δεμένη με τη γιαγιά της και βασίλισσα της Βρετανίας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Ευγενία έκανε μία σπάνια εμφάνιση στο podcast με τίτλο Table Manners των Jessie και Lennie Ware. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης η 33χρονη μητέρα έκανε κάποιες αναπάντεχες αποκαλύψεις για τη ζωή της στη βρετανική βασιλική οικογένεια. Ανάμεσα σε αυτές ήταν πως η οικογένεια παραγγέλνει φαγητό από το Deliveroo στο παλάτι του Kensington και οι σκέψεις της για τον χρόνο που χρειάζεται μέχρι να στείλει τα παιδιά της August και Ernest εσώκλειστα σε σχολείο. 

Η σχέση της βασιλικής οικογένειας με το φαγητό 

Η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ αποκάλυψε έναν ιδιαίτερο κανόνα της οικογένειάς της σχετικά με το φαγητό: απαγορεύεται να τρώνε συγκεκριμένα είδη. 

"Κάνουμε μία παραγγελία [στα Waitrose] κάθε εβδομάδα και όλοι σημειώνουν ότι μπορούν την Κυριακή για να έρθει το πρωί της Δευτέρας. Τις Κυριακές είναι λίγο στενάχωρο να κοιτάω το ψυγείο μου" ανάφερε η πριγκίπισσα Ευγενία.

Όταν ρωτήθηκε τι βάζει εκείνη στη συγκεκριμένη παραγγελία απάντησε: "Πραγματικά τίποτα ενδιαφέρον. Κοτόπουλο, λουκάνικα, πάντα. Πατάτες, κρεμμύδια, σκόρδο". Ανάμεσα σε αυτά είναι και κάτι που "απαγορεύεται" και δεν είναι άλλ0 από τα κρεμμύδια.

Στο σπίτι των γονιών της, Sarah Ferguson και πρίγκιπα Andrew δεν επιτρέπεται να έχουν κρεμμύδια γιατί φοβούνται τη "μυρωδιά" και πολλοί royals αποφεύγουν τα πικάντικα φαγητά. 

Οι αποκαλύψεις ενός βασιλικού σεφ

Η βασίλισσα Καμίλα είχε μία φορά αποκαλύψει στο αυστραλιανό MasterChef ότι όταν έχουν επίσημες υποχρεώσεις δεν σερβίρεται τίποτα που να περιέχει πολύ σκόρδο. Κάτι που είχε επιβεβαιώσει και ο πρώην βασιλικός σεφ Darren McGrady. Ο ίδιος είχε πει ότι η βασίλισσα είχε απαγορεύσει στους σεφ του παλατιού να σερβίρουν φαγητά που έχουν πολύ σκόρδο ή κρεμμύδι. 

Παρόλο που η πριγκίπισσα Ευγενία είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας, δεν έχει βασιλικά καθήκοντα οπότε η "απαγόρευση" δεν την επηρεάζει τόσο πολύ όσο τα κύρια μέλη της οικογένειας που δίνουν το παρών σε πολλές επίσημες εκδηλώσεις μέσα στη χρονιά. 

Διαβάστε Επίσης