"Θα έδινα τα πάντα για να ξαναγίνω 70 ετών" | Σε ένα ιδανικό σύμπαν, η Cher θα ήθελε να γυρίσει τον χρόνο πίσω

Η ντίβα της μουσικής σκηνής βαδίζει (με επιτυχία) στην ένατη δεκαετία της ζωής της, όμως, αυτό καθόλου δεν την χαροποιεί.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το να αποδεχτείς ότι τα χρόνια περνούν και εσύ μεγαλώνεις δεν είναι εύκολη υπόθεση. Υπάρχουν στιγμές που η σκέψη αυτή ταλανίζει το μυαλό, κουράζει τη σκέψη, προβληματίζει το είναι, δημιουργεί σενάρια ακραία και αντιφατικά. Κάτι ανάλογο φαίνεται ότι συμβαίνει στη νοητική πραγματικότητα της Cher, η οποία αρνείται να αποδεχτεί ότι μεγαλώνει και βαδίζει – με επιτυχία βέβαια – στην ένατη δεκαετία της ζωής της.

Σε νέα συνέντευξή της στο Today, η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια μίλησε για την 25η επέτειο της μεγάλης επιτυχίας του 1998, "Believe" και όπως είπε ξεκάθαρα, δεν εντυπωσιάστηκε από το ορόσημο. "Δεν είναι τόσο εκπληκτικό. Με τσαντίζει", ανάφερε χαρακτηριστικά στην αρχή της τοποθέτησης της. Η ντίβα της μουσικής σκηνής, η οποία έκλεισε τα 77 της χρόνια τον περασμένο Μάιο, ρωτήθηκε στη συνέχεια αν είναι φίλη με τη γήρανση, για να αναφωνήσει πριν καν προλάβει να ολοκληρωθεί η ερώτηση: "Όχι!".

Συνέχισε εξηγώντας ότι, σε αντίθεση με την αείμνηστη μητέρα της, ηθοποιό Georgia Holt, η οποία "δεν ενοχλείτο" από τη φυσική γήρανση (η Holt έζησε μέχρι τα 96 της χρόνια), εκείνη βρίσκεται στην αντίπερα όχθη του ποταμού. 

"Θα έδινα τα πάντα για να ξαναγίνω 70 ετών!" εξομολογήθηκε χαμογελώντας. Τον Σεπτέμβριο, η Cher -που έχει φέρει το σούπερ σταρ στυλ της στο κόκκινο χαλί, στη σκηνή και στην Εβδομάδα Μόδας- μίλησε στο Good Morning Britain για το ίδιο θέμα, αποκαλύπτοντας τα δύο πράγματα που σχετίζονται με τη μόδα και την ομορφιά και τα οποία θα συνεχίσει να φοράει για όσο καιρό θέλει

"Απλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποια στιγμή θα γίνω 80 ετών, νωρίτερα απ' ό,τι θα ήθελα", είπε. "Και θα εξακολουθώ να φοράω τα τζιν μου και θα εξακολουθώ να φοράω μακριά μαλλιά και θα εξακολουθώ να κάνω τα ίδια πράγματα που έκανα πάντα". 

Επίσης, καλό είναι να μην περιμένετε η Cher να γκριζάρει σύντομα. Η σταρ δήλωσε παράλληλα στο περιοδικό PEOPLE σε αποκλειστική συνέντευξη πέρυσι ότι δεν είναι πιθανό να αγκαλιάσει το γκρίζο της look ακόμα. "[Το να γκριζάρεις] είναι μια χαρά για άλλα κορίτσια. Εγώ απλά δεν θα το κάνω!"

Διαβάστε Επίσης