Πριγκίπισσα Mary & Πρίγκιπας Frederik | Στόλισαν δέντρο μαζί με τα παιδιά μετά την κρίση που πέρασαν

Στο επίκεντρο ήταν το προηγούμενο διάστημα ο γάμος της πριγκίπισσας Mary και του πρίγκιπα Frederik.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Σε χριστουγεννιάτικο κλίμα μπήκαν η πριγκίπισσα Mary και ο πρίγκιπας Frederik. Το πριγκιπικό ζευγάρι της Δανίας μοιράστηκε ένα βίντεο στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram όπου τους βλέπουμε να στολίζουν οικογενειακώς το δέντρο τους.

Η πριγκίπισσα Mary και ο πρίγκιπας Frederik μένουν στο παλάτι του Amalienborg στην Κοπεγχάγη. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο λοιπόν της οικογένειας κοσμεί το σαλόνι της βασιλικής τους κατοικίας. Στο βίντεο βλέπουμε τον 55 πρίγκιπας με τον μεγαλύτερο γιο του, τον 18χρονο Christian να είναι ανεβασμένοι σε μία ξύλινη σκάλα και να τοποθετούν στολίδια στο πάνω μέρος του δέντρου. 

Την ίδια ώρα, η 16χρονη Isabella και τα 12χρονα δίδυμα Vincent και Josephine γελούν καθώς κρεμούν κόκκινα κεριά και διακοσμητικά. Από τη γιορτινή στιγμή της οικογένειας δεν λείπουν και τα κατοικίδια τους Grace, Coco and Chloe. Τα σκυλιά τους συμμετέχουν στη διασκέδαση ενώ η πριγκίπισσα Mary διακρίνεται να χαϊδεύει ένα από αυτά. 

Το βίντεο έρχεται μόλις λίγες εβδομάδες μετά το δημοσίευμα του ισπανικού περιοδικού Lecturas με φωτογραφίες του πρίγκιπα Frederik από ιδιωτικό ταξίδι με την Mεξικάνα socialite Geneveva Casanova στη Μαδρίτη. 

H Geneveva Casanova διέψευσε σε επίσημες δηλώσεις της τον υποτιθέμενο ερωτικό δεσμό της με τον πρίγκιπα. "Αρνούμαι κατηγορηματικά τα σενάρια περί ρομαντικής σχέσης ανάμεσα στον πρίγκιπα Frederik κι εμένα" τόνισε. 

"Κάθε δήλωση αυτού του τύπου υπολείπεται της αλήθειας αλλά και διαστρεβλώνει τα γεγονότα με ένα ύπουλο τρόπο" συνέχισε η Μεξικανή. "Η κατάσταση βρίσκεται ήδη στα χέρια του δικηγόρου μου και θα επιληφθεί με σχετικές κινήσεις για να προστατευτεί το δικαίωμα της τιμής, της αλήθειας και της ιδιωτικότητας". 

Διαβάστε Επίσης