Καμίλα | Στόλισε ένα εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο τιμώντας την αγαπημένη της παράδοση

Η βασίλισσα και σύζυγός του Καρόλου σε μία συγκινητική Χριστουγεννιάτικη στιγμή, δίπλα στον Άγιο Βασίλη.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τα Χριστούγεννα είναι κι επίσημα εδώ. Και είναι παντού. Η βασίλισσα Καμίλα εγκαινίασε την εορταστική περίοδο, προσκαλώντας μερικούς πολύ ξεχωριστούς καλεσμένους στο Clarence House την Τετάρτη.

Κάθε χρόνο η Καμίλα μαζί με παιδιά, που υποστηρίζονται από το Helen & Douglas House και το Roald Dahl's Marvellous Children's Charity, στολίζουν το δέντρο στην κατοικία της στο Λονδίνο. Η βασίλισσα, η οποία κινήθηκε σε πράσινα βελούδινα μονοπάτια όσον αφορά την εμφάνιση της, δέχθηκε μία θερμή υποδοχή από τον... Άγιο Βασίλη καθώς κατέβαινε την κεντρική σκάλα. "Άγιε Βασίλη, κατασκοπεύω", είπε χαριτολογώντας. "Και φέτος; Αυτή είναι μια ιδιαίτερα όμορφη περίσταση", απάντησε χιουμοριστικά ο άνθρωπος των γιορτών. 

Καμίλα | Στόλισε ένα εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο τιμώντας την αγαπημένη της παράδοση

Η Καμίλα βοήθησε τα παιδιά να επιλέξουν στολίδια για το δέντρο, ενώ ο ιπποκόμος της, ταγματάρχης Oliver Plunket, χρησιμοποίησε τη σπάθη του για να τοποθετήσει τα στολίδια στα κλαδιά. Ο τετράχρονος Yasir Ibrahim, ο οποίος πάσχει από σοβαρή απώλεια ακοής και δρεπανοκυτταρική αναιμία, έτρεχε ενθουσιασμένος και κρατιόταν από το χέρι του ταγματάρχη Plunket καθώς αυτός σήκωνε τα στολίδια στη θέση τους.

Βασίλισσα Καμίλα

Η μητέρα του, Zainab Abubakar, 35 ετών, από το Telford, δήλωσε: "Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να βρισκόμαστε εδώ και είμαστε πολύ χαρούμενοι". Οι καλεσμένοι έφαγαν μεσημεριανό γεύμα με κροκέτες και πουρέ πριν λάβουν δώρα από τον Άγιο Βασίλη. Πριν φύγουν, τα παιδιά γνώρισαν επίσης τους ταράνδους του Άγιου Βασίλη, τον Dancer και τον Blitzen.

Σε μια αυτοσχέδια ομιλία, η Καμίλα είπε: "Νομίζω ότι αυτή είναι η 18η χρονιά που διοργανώνουμε αυτό το πάρτι και μπορώ να σας πω από όλους στο Clarence House ότι πραγματικά σημαίνει την έναρξη των Χριστουγέννων. Ανυπομονούμε κάθε χρόνο. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τις θαυμάσιες φιλανθρωπικές οργανώσεις για τα παιδιά που κάνουν αυτό που κάνουν - βοηθούν τόσους πολλούς γονείς, βοηθούν τα υπέροχα παιδιά και κάνουν τη ζωή τους ευκολότερη". 

Διαβάστε Επίσης