Πρίγκιπας William | Η τελευταία του έξοδος αποκάλυψε μία μακρά χριστουγεννιάτικη παράδοση της βασιλικής οικογένειας

Και την χριστουγεννιάτικη αδυναμία της Kate Middleton.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας William και η πριγκίπισσα Kate φροντίζουν να μπουν στο πνεύμα των Χριστουγέννων με τα παιδιά τους, τον πρίγκιπα George και την πριγκίπισσα Charlotte, καθώς η οικογένεια εθεάθη στο Μεγάλο Πάρκο του Ουίνδσορ να ψωνίζει χριστουγεννιάτικα δέντρα.

Σε μια φωτογραφία που μοιράστηκε σε έναν λογαριασμό στο Facebook που υποστηρίζει τη βασιλική οικογένεια, ο πρίγκιπας της Ουαλίας εθεάθη να συνομιλεί με έναν άνδρα, ενώ τα βασιλικά παιδιά φωτογραφήθηκαν να παίζουν με μερικά από τα χριστουγεννιάτικα δέντρα που προσφέρονταν - ο πρίγκιπας Louis δεν ακολούθησε τους υπόλοιπους στην έξοδο. Η οικογένεια εθεάθη στο κατάστημα χριστουγεννιάτικων δέντρων στο Berkshire.

Μιλώντας σε περιοδικό του εξωτερικού, μια πηγή αποκάλυψε τη γλυκιά οικογενειακή παράδοση που κρύβεται πίσω από την επίσκεψη του Γουίλιαμ στην τοποθεσία. "Δεν αποτελεί έκπληξη ότι ο πρίγκιπας William και η οικογένειά του διάλεξαν το δέντρο τους από το Windsor Great Park", εξήγησαν. "Η αείμνηστη βασίλισσα προμηθευόταν πάντα από εκεί τα χριστουγεννιάτικα δέντρα του Κάστρου του Ουίνδσορ και ο βασιλιάς Κάρολος το έκανε και πέρυσι. Τηρεί την οικογενειακή παράδοση".

Όλα δείχνουν ότι και η Kate Middleton έχει μπει στο κλίμα των γιορτών και πρόκειται να διοργανώσει την Παρασκευή για τρίτη φορά την ετήσια συναυλία της με τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα. Φέτος, η συναυλία θα είναι αφιερωμένη σε όσους εργάζονται για τη στήριξη των βρεφών, των μικρών παιδιών και των οικογενειών σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ παράλληλα θα γιορτάσει αυτό που συμβολίζει η γέννηση ενός νέου μωρού, μίας νέας χρονιάς, μίας νέας ευκαιρίας.

Διαβάστε Επίσης