Πριγκίπισσα Victoria - Πρίγκιπας Daniel | Η σπάνια φωτογραφία των παιδιών τους

Η πριγκίπισσα Estelle και ο πρίγκιπας Oscar σε ένα τρυφερό χριστουγεννιάτικο στιγμιότυπο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τα παιδιά της πριγκίπισσας Victoria και του πρίγκιπα Daniel φαίνεται να αγκαλιάζουν την εορταστική περίοδο.

Την Τετάρτη, ο λογαριασμός της σουηδικής βασιλικής οικογένειας στο Instagram μοιράστηκε μια εξαιρετικά σπάνια φωτογραφία της πριγκίπισσας Estelle και του πρίγκιπα Oscar, επτά ετών, να γιορτάζουν την Ημέρα της Αγίας Λουκίας. Το αδελφικό δίδυμο απεικονίζεται στο στιγμιότυπο φορώντας ολόσωμες λευκές τουαλέτες.

Η Estelle φαινόταν να φοράει ένα χρυσό στέμμα στολισμένο με ψεύτικα κεριά, ενώ ο Oscar φαινόταν τόσο γλυκός ως "star boy" με ένα λευκό κωνικό καπέλο που κοσμούσαν χρυσά αστέρια.

Για την εορταστική περίσταση, η Estelle είχε επίσης μαζί της ένα καλάθι με φρεσκοψημένα μπισκότα και μπισκότα μελόψωμου σε σχήμα χριστουγεννιάτικου δέντρου. Και δεν θα μπορούσαμε να μην παρατηρήσουμε πόσο ψηλή φαινόταν στο στιγμιότυπο, καθώς υπερέβαινε τον μικρότερο αδελφό της! Η πριγκίπισσα Victoria έγραψε τη λεζάντα της φωτογραφίας: "Ευτυχής luciamorgon! Η πριγκίπισσα Estelle και ο πρίγκιπας Oscar φωτογραφίζονται από την πριγκίπισσα του Στέμματος στη Χάγη".

Η St. Lucia's Day γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 13 Δεκεμβρίου. Είναι γνωστή ως γιορτή των φώτων και τηρείται από τους Καθολικούς, τους Λουθηρανούς και τους Αγγλικανούς και τιμά μια μάρτυρα που έφερε φαγητό στους Χριστιανούς που κρύβονταν στις ρωμαϊκές κατακόμβες τη δεκαετία του 300.

Διαβάστε Επίσης